Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Θρήνος στην Κηφισιά! Υπέκυψε ο 6χρονος που έπεσε από μπαλκόνι του 4ου ορόφου


Τραγική κατάληξη για το εξάχρονο αγοράκι που χθες το πρωί έπεσε από το μπαλκόνι 4ου ορόφου, στην Κηφισιά, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Το άτυχο παιδί νοσηλευόταν με σοβαρά τραύματα στο σώμα και
τα πόδια στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ο οργανισμός του δεν κατάφερε να αντέξει.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:


Ο άτυχος 6χρονος ξέφυγε χθες στιγμιαία από την προσοχή των γονιών του και βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και από εκεί άγνωστο πως έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 15 μέτρων!.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί φέρει σοβαρά τραύματα και αρχικά μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Εκεί διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Το νοσοκομείο ΚΑΤ εξέδωσε χτες το μεσημέρι το παρακάτω ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του εξάχρονου.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Ο ασθενής Σ.Κ., 6 ετών προσεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας σήμερα Σάββατο 11/2/2017 και ώρα 10:52 π.μ. σε βαρύτατη γενική κατάσταση ύστερα από αναφερόμενη πτώση από ύψος περίπου 10 μέτρα.

Διασωληνώθηκε άμεσα λόγω αιμοδυναμικής αστάθειας και επαπειλούμενου αεραγωγού. Ήταν κάτωχρος με αιμοδυναμική αστάθεια και κόρες οφθαλμών σε μέση θέση χωρίς φωτοκινητική αντίδραση.

Διαπιστώθηκε σοβαρή πνευμονική θλάση και πνευμοθώρακας δεξιά. Κλινικώς κατάγματα των μηρών άμφω. Έγινε έλεγχος περιτοναϊκής κοιλότητας με καθετήρα και διαπιστώθηκε ότι το αίμα αναδύετο με την μορφή πίδακος. Οδηγήθηκε άμεσα στο χειρουργείο με αδιασταύρωτο αίμα.

Κατά την χειρουργική επέμβαση, διαπιστώθηκε κατακερματισμένος σπλήνας, ρήξη του ήπατος μονήρης, εκτεταμένο οπισθοπεριτοναϊκό αιμάτωμα. Εκτελέστηκε σπληνεκτομή και συρραφή του ήπατος. Ακινητοποιήθηκαν τα κατάγματα και τοποθετήθηκαν σωλήνες μπιλάου άμφω.

Ύστερα από επικοινωνία με την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλ. Κυριακού», μεταφέρθηκε συνοδεία Αναισθησιολόγου με Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: