Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Απέδρασε μέσα από το Α.Τ. Γλυφάδας ο 57χρονος που έριξε σπρέι πιπεριού στους αστυνομικούς


Κινηματογραφική απόδραση μέσα από το αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει αυτή την ώρα η Αστυνομία για τον εντοπισμό του δραπέτη.

Μέσα από το Β' Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας κατάφερε να αποδράσει ο 57χρονος ποινικός από την Αρμενία, που το βράδυ της Τετάρτης κατά τον έλεγχό του από μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχε χρησιμοποιήσει σπρέι πιπεριού εναντίον τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 57χρονος, μόλις ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα στο κελί, προκειμένου να μοιράσει το γεύμα στους κρατούμενους, τον τράβηξε, τον έριξε στον τοίχο και το έβαλε στα πόδια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο αστυνομικός πήγε να τον κυνηγήσει, αλλά στιγμιαία επέστρεψε να κλείσει την πόρτα του κελιού για να μην γίνει η απόδραση... μαζική.

Αστυνομικοί προσπαθούν να τον εντοπίσουν στα γύρω στενά, καθώς έχουν την περιγραφή του και γνωρίζουν ότι δεν είχε καθόλου χρήματα μαζί του.

Το χρονικό της επεισοδιακής σύλληψης του 57χρονου το βράδυ της Τετάρτης

Επεισοδιακή σύλληψη ατόμου, το οποίο έριξε καυστικό σπρέι σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο τον τρόπο που κινούνταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου σε δρόμους της Άνω Γλυφάδας. Τον ακολούθησαν και όταν ενημερώθηκαν ότι οι πινακίδες ήταν κλεμμένες, προχώρησαν στη διαδικασία του ελέγχου.

Όταν ζήτησαν από τον οδηγό του ΙΧ να σταματήσει, εκείνος υπάκουσε, αλλά όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί γνώριζαν για τις κλεμμένες πινακίδες, προσπάθησε να διαφύγει. Μπήκε σε μια αυλή σπιτιού με τους αστυνομικούς να τον κυνηγούν και να τελικά να τον πιάνουν.

Ακολούθησε συμπλοκή και πριν ακινητοποιηθεί, κατάφερε να ρίξει σπρέι στο πρόσωπο δύο αστυνομικών, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το άτομο αυτό, ομογενής από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, οδηγήθηκε στο τμήμα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για τα όσα έγιναν.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν την τυχόν εμπλοκή του σε παράνομες δραστηριότητες της περιοχής, όπου το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί μικροληστείες με τη χρήση τέτοιων σπρέι.
http://www.ant1news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom