Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Αποκάλυψη ΣΟΚ για τη «μαύρη χήρα» : Την είδε άνθρωπος να τον σκοτώνει και δεν μιλάει (βίντεο)


Λίγες μέρες πριν κλείσουν δυο χρόνια από το άγριο φονικό του γιου της, η μητέρα του Θανάση Λάμπρου μιλάει στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα δυο χειρότερα χρόνια της ζωής της.

«Μας λένε άνθρωποι την είδαμε να τον πυροβολεί. Την είδε άνθρωπος που πυροβολούσε αλλά φοβάται να μιλήσει. Έχουμε πολλά στοιχεία. Φοβάται ο κόσμος, φοβάται. Ήταν καλοκαίρι και κοιμόταν στην ταράτσα και τα είδε όλα. Μαλώνανε και πυροβόλησε. Μας είπαν ότι έχει καταθέσει αλλά δεν θέλει να τον φανερώσουν (σ.σ. τα στοιχεία του), γιατί φοβάται» ανέφερε η κυρία Σούλα.

Η ίδια μίλησε και για την εγγονή της, η οποία εμφανίστηκε και στη δίκη της μητέρας της, Δήμητρας, για τη δολοφονία του πατέρα της.

«Μας λείπει. Την βλέπουμε και μας λαχταράει η καρδιά αλλά δεν την αφήνουν. Η μάνα της, όταν έγινε γνωστό και της είπαμε ότι εσύ τα έκανες όλα, μας το ξεκαθάρισε ότι δεν θα τη ξαναδούμε».

Μιλώντας για το στυγερό έγκλημα η μητέρα του άτυχου καπετάνιου είπε ότι «δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Περίπου δυο χρόνια μετά και πιστεύω ότι είναι ταξίδι».

Δείτε το βίντεο μετά τα 46':40"

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom