Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

"Αποκαθήλωση" της ρόδας του Καμίνη! - Αποσυναρμολογήθηκε λόγω καιρού (φωτο & βίντεο)

Αντε,του χρόνου με υγεία Δήμαρχε!
Δεν ήταν γραφτό να γυρίσει ο τροχός!
Το κράξιμο τον φρέναρε,η κακοκαιρία τον αποτελείωσε....

Οι χιονοπτώσεις, οι ισχυροί άνεμοι που θα πνέουν αλλά και το δριμύ ψύχος των επόμενων ημερών κατέστησαν αναγκαία την αποσυναρμολόγηση της ρόδας του Δημάρχου Αθηναίων για λόγους ασφαλείας.

Την ίδια ώρα που όλοι περίμεναν την πιστοποίηση αλλά και τις εργασίες που θα εξασφάλιζαν τη στατική επάρκεια του τροχού του Συντάγματος, οι υπεύθυνοι του έργου το βράδυ της Τρίτης άρχισαν να αφαιρούν τα βαγόνια τα οποία θα πρόσφεραν στους Αθηναίους μοναδική θέα από τη χριστουγεννιάτικη πρωτεύουσα.

Γύρω στις 10:30 το βράδυ ένα-ένα τα βαγόνια του μεγάλου τροχού άρχισαν να αφαιρούνται.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τόσο από το δήμο Αθηναίων όσο και από τους δημιουργούς του έργου, η κίνηση αυτή έγινε εξαιτίας της κακοκαιρίας που βρίσκεται προ των πυλών.

Οι χιονοπτώσεις, οι ισχυροί άνεμοι που θα πνέουν αλλά και το δριμύ ψύχος των επόμενων ημερών είναι, σύμφωνα με τους αρμόδιους, οι λόγοι που τους ανάγκασαν να αποσυναρμολογήσουν για λόγους ασφαλείας τον τροχό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με τροχούς οι οποίοι κατά καιρούς έχουν τοποθετηθεί σε διάφορες πόλεις και τους οποίους οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να τους...αποψιλώσουν εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών.










http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom