Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ: Άγρια δολοφονία επαγγελματία στον Αλμυρό Μαγνησίας


- Λουτρό αίματος ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας 
- Τεράστια κινητοποίηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ στον Αλμυρό Μαγνησίας από την άγρια δολοφονία
επαγγελματία της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος σε πολυκατοικία, οι διάδρομοι ακόμη και η είσοδος της οποίας ήταν γεμάτοι αίματα.

Νεκρός, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από τοπικά Μέσα, είναι ο 65χρονος Αριστείδης Κολοβός και το άψυχο σώμα του βρήκε ο ίδιος του ο γιος, ο οποίος ανήσυχος γιατί δεν βρήκε στην εργασία του τον πατέρα του, τον έψαξε στην οικία του και ακολούθως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Έκτοτε σήμανε συναγερμός στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, με τον θάνατο του άτυχου 65χρονου να διαπιστώνει ιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, ο οποίος προσήλθε στο σημείο.

Με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ιδιαίτερα λακωνικούς, οι πληροφορίες του e-Volos.gr αναφέρουν τεράστια κινητοποίηση, αφού στο σημείο έσπευσαν οι εμπειρότεροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Περιφερειακής Ενότητας και φυσικά και η αρμόδια ιατροδικαστής.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραύμα από όπλο, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε κοντά στο Αερινό Μαγνησίας, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου, γεγονός που δημιουργεί την εικασία ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης ή οι δράστες της στυγερής δολοφονίας, τα κίνητρα της οποίας παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Όπως πληροφορούνται τώρα οι ρεπόρτερ του e-Volos.gr, ο δράστης έχει συλληφθεί.

Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, που περίπου πριν ένα χρόνο εργαζόταν στη βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του θύματος και ισχυρίζεται ότι είχαν οικονομικές και προσωπικές διαφορές.

Την είδηση επιβεβαίωσε πριν λίγη ώρα στον τόπο του εγκλήματος ο γενικός αστυνομικός διευθυντής περιφέρειας Θεσσαλίας υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης, που έκανε λόγο για Έλληνα κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πρόκειται για έναν πρώην υπάλληλο στην βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του επιχειρηματία, Ρωσοπόντιο στην καταγωγή, ηλικίας 36 χρονών, που αυτή την ώρα βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με το θύμα εδώ και περίπου ένα χρόνο που είχε φύγει από τη δουλειά και φέρεται να ενήργησε μόνος και χωρίς συνεργό.
http://www.e-volos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom