Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ: Ληστεία με καλάσνικοφ στην Κηφισιά - Δύο τραυματίες


Ληστεία με καλάσνικοφ σημειώθηκε πριν από λίγο στο λογιστήριο της εταιρείας «Υφαντής αλλαντικά» στην οδό Σενέκα στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, που φέρεται να είναι
τέσσερις, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στα πόδια δύο υπαλλήλους. Ο ένας πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατά τη διαφυγή τους έκαψαν το μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν με αυτοκίνητο και το πυρπόλησαν κοντά στην εθνική οδό.

Ωστόσο, το δεύτερο όχημα με το οποίο διέφυγαν εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσπάθησαν να το εγκλωβίσουν. Δέχθηκαν, όμως, καταιγισμό ριπών από «Καλάσνικοφ» και αναγκάστηκαν να σταματήσουν την καταδίωξη.

update:Ωρα 16:20 Καίγεται αυτοκίνητο στον Ασπρόπυργο

Δεύτερο καμένο αυτοκίνητο, το οποίο πιθανολογείται ότι ήταν των ένοπλων που διέπραξαν την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά, βρέθηκε πριν από λίγο στο Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για ένα ΙΧ μάρκας «Audi», το οποίο εντοπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που καταδίωκαν τους δράστες, στην οδό Αγίου Γεωργίου, που οδηγεί στην Χασιά.

Σημειώνεται ότι μετά την ληστεία, οι δράστες πυρπόλησαν το πρώτο όχημα διαφυγής, μάρκας BMW, στην συμβολή των οδών Λαΐου και Κρέοντος στην Κηφισιά και επιβιβάστηκαν στο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και τους καταδίωξαν, αλλά μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατάφεραν να διαφύγουν.

Αυτή την ώρα γίνονται εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom