Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ 1990... πρόκειται για φάρσα ασυνείδητων


Ασυνείδητοι και προφανώς αργόσχολοι χρήστες των social media θέλοντας να σκοτώσουν την ώρα τους σκέφτηκαν να μπλοκάρουν το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής,
αγνοώντας ότι το κάθε λεπτό για την συγκεκριμένη υπηρεσία είναι πολύτιμο, καθώς καθημερινά καλείται να σώσει ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Κυκλοφόρησαν λοιπόν στο διαδίκτυο πως αν κάποιος πάρει τηλέφωνο στο 1990 θα κερδίσει δωρεάν Megabyte για το κινητό του!Ο τηλεφωνικός αριθμός όμως είναι ανύπαρκτος και  έτσι «βγαίνει» το 199,που ως γνωστόν αντιστοιχεί στην Πυροσβεστική.

Ολες οι κλήσεις προς το 1990 γίνονται στα τηλεφωνικά κέντρα της Πυροσβεστικής με αποτέλεσμα να είναι όλες οι γραμμές κατειλημμένες και να μην μπορεί να επικοινωνήσει κανείς με τα περιστατικά που χρειάζονται την άμεση παρέμβασή της.

Το θέμα πήρε τεράστια έκταση σε σημείο που αναγκάστηκε η Πυροσβεστική να παρέμβει μέσω twitter,εφιστώντας την προσοχή των πολιτών καταγγέλλοντας την κακόβουλη ενέργεια.
«ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ 1990. Η προτεινόμενη ως προσφορά που υπάρχει στα social media για δωρεάν 500 ΜΒ αποτελεί κακόβουλη ενέργεια... και παρακωλύεται σημαντικά η ορθή λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου του Πυροσβεστικού Σώματος & το πυροσβεστικό έργο γενικότερα», αναφέρουν τα tweets της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom