Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Κυβέρνηση για τα πανηγύρια! - Με ελικόπτερο του Στρατού παρέλαβε τον Τσίπρα ο Καμμένος από την Αρτα!

Ποιος πληρώνει το βαρκάρη είπατε;
Ο λαουτζίκος,όπως πάντα,ποιος άλλος;

της Ιωάννας Ηλιάδη

Με ελικόπτερο του στρατού,Χιουι (Huey - Bell UH-1-H) ,του πρώτου ΤΕΑΣ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέλαβε τον πρωθυπουργό από την Άρτα για να επιστρέψουν μαζί στην Αθήνα μετά την ιδιωτική επίσκεψη και το τρικούβερτο γλέντι στο χωριό του. 
(Σχόλιο Ζείδωρον: κατά πως φαίνεται τα 'δωσε όλα στο χορό με τη Βασίλω ο Αλέξης μας και δεν μπορούσε να επιστρέψει με Ι.Χ. ή σαν απλός κι "αριστερός" πολίτης με το ΚΤΕΛ!!!)


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε αιφνιδιαστικά σημερα το πρωί να επισκεφθεί την Ήπειρο. 

Ειδοποίησε το πρωι τον Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, να ετοιμάσει ελικόπτερο για να πάνε μαζί να επιθεωρήσουν φυλάκια στην Ήπειρο. 

Έγινε κινητοποίηση και το ελικόπτερο προσγειώθηκσε στο ελικοδρόμιο της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας. 

Αφου επισκέφθηκαν το στρατόπεδο «ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ» και τα φυλάκια «ΚΑΤΩ ΑΕΤΟΥ» και «ΛΗΜΕΡΙΟΥ» πήραν τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια στάση στην Άρτα για να παραλάβουν τον πρωθυπουργό. 

Η προσγείωση του ελικοπτέρου προγραμματίστηκε για το ελικοδρόμιο της Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.

http://www.onalert.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμεσως τον κακο τον λογο!! ......Προβες κανουν τα παιδια στην ασκηση ''τωρα την κανουμε στα γρηγορα'' !!! Πρωτα χορεψαν εμας στο ταψι! Επειτα,χορεψαν λεβεντικα τον καγκελαρι,ειναι και αυτος ο Πανος που εμεινε στις αποκριες και ντυνεται ...οτι να'ναι απο τσολιας ,μεχρι ψαλτης, μεχρι στραταρχης Ζουκωφ....εε νομιζετε οτι θελει και πολυ για να μπερδευτει ο Αλεξης;;;; Οχι γιατι θυμαμαι και το αλλο το ομορφοπαιδο τον Δημητρακη τον Αβραμοπουλο.....λιγο υφος και τουπε ειχε και εκεινος;;;;; Θυμαστε τα μπουφαν;;;;

Read more: Go to TOP and Bottom