Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες σε Δράμα και Μεσολόγγι


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει από χθες σε Μεσολόγγι και Δράμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας με το πρώτο φως της ημέρας, σε εξέλιξη αυτή την ώρα είναι
η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βόρεια του Αγίου Γεωργίου Μεσολογγίου, όπου επιχειρούν αυτή την ώρα 40 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 29 άτομα πεζοπόρο, ενώ συμβάλουν στην κατάσβεση δύο ιδιωτικά βυτιοφόρα και ένα μηχάνημα του δήμου.

Παράλληλα, η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται και στο Δοξάτο της Δράμας, όπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα και 17 άτομα πεζοπόρο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, υπό έλεγχο βρίσκονται οι πυρκαγιές στην στο Αλιβέρι , όπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, την Καβάλα, όπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 11 άτομα πεζοπόρο, στα Καλύβια Αττικής όπου για την κατάσβεσή της στο σημείο βρίσκονται 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 23 άτομα πεζοπόρο, αλλά και στην Κεφαλονιά όπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Υπό έλεγχο είναι και η πυρκαγιά στο Παρόρι της Λιβαδειάς, όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο ενός πυροσβέστη, από παθολογικά αίτια σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Τέλος, υπό πλήρη έλεγχο χαρακτηρίζονται οι πυρκαγιές που ξέσπασαν στη Ροδόπη, όπου αυτή την ώρα επιχειρούν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και στην Κέα, όπου επιχειρούν 2 πυροσβέστες με 1 όχημα.
http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom