Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Βίντεο από την άφιξη της Άννας Κορακάκη στην Αθήνα

Τώρα,σύμφωνα με τον Κουρουμπλή,έγινε το παιδί όλων των Ελλήνων...,ενώ μέχρι χτες δεν είχε σκοπευτήριο για να προπονηθεί

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας προσγειώθηκε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης η διπλή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη συνοδευόμενη από τον προπονητή και πατέρας της, Τάσο Κορακάκη.

Εκ μέρους της κυβέρνησης, την Άννα Κορακάκη υποδέχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές.

Η 20χρονη Ολυμπιονίκης με δηλώσεις της, θέλησε να αφιερώσει το μετάλλιο στην οικογένεια της, καθώς και σε όσους «με στήριζαν πριν και θα συνεχίσουν να με στηρίζουν μετά από αυτό».

Σε περίπου τέσσερις ώρες η «χρυσή» Άννα Κορακάκη θα βρεθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με σκοπό να επιστρέψει στη βάση της, τη Δράμα.

Δείτε την άφιξη της Άννας Κορακάκη

Κουρουμπλής: Η Άννα είναι το παιδί όλων των Ελλήνων

«Η Άννα είναι το παιδί όλων των Ελλήνων και η Πολιτεία οφείλει τα λόγια να τα κάνει πράξεις» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής υποδεχόμενος τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη.

«Είναι μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου αλλά και όλων των Ελλήνων. Έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα. Κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφερε να κάνει το όνειρο πράξη. Αποτελεί παράδειγμα να αναμετρηθούμε και εμείς και οι νέοι με τις δυσκολίες» πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom