Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Χάος από τις αποκαλύψεις Συρμόγλου στον Τράγκα για Ρακιτζή – Σαμαρά!

Πέταξαν την μπαρούφα της δήθεν ΜΚΟ που δεν ήταν ΜΚΟ, που είχε τεράστιο μπάτζετ αλλά δεν το είχε πάρει, μόνο και μόνο για να θάψουν το μέγα σκάνδαλο ΓΑΠ – Ροντος. Και βέβαια τα σκοτεινά παιχνίδια με τα εθνικά θέματα…

Έτσι, πέταξαν ολίγον Καραμανλή και έπειτα σιώπησαν, νομίζοντας ότι οι πληβείοι είναι ακόμα τόσο ηλίθιοι που θα έχαβαν το παραμύθι του συμψηφισμού και θα το βούλωναν.
Ο Τράγκας με τον Συρμόγλου στο πλατό έβαλε φωτιά στην υπόθεση εμπλέκοντας τον Λέανδρο Ρακιτζή στην απόπειρα συμψηφισμού!

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον και το αρχείο Συρμόγλου με επιστολές και φωτογραφίες από τις δράσεις του με τον νυν πρωθυπουργό.
Η παρέμβαση της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας ειδικά για το θέμα Ρακιτζή κρίνεται επιβεβλημένη. Κατ’ αντιπαράσταση με τονΣυρμόγλου βεβαίως.
Να τελειώνουμε με το παραμύθι των "ανεξάρτητων" αρχών και τους παχυλούς μισθούς των συνταξιούχων δικαστών. Ο κ. επιθεωρητής για καθέναν υπαλληλάκο που τον τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί οι λαθρεπιβάτες της εξουσίας του γραφειοκρατικού κατεστημένου, ξιφουλκεί κάθε φορά στις τηλεοράσεις και απαιτεί δικαίως και αδίκως την αυστηρότερη ποινή από τα πειθαρχικά συμβούλια για να εδραιώνει έτσι την δικιά του θέση και με αμφιβόλου αξίας έρευνες και μάλιστα από το γραφείο του με τηλέφωνα να τσαλαπατά συλλογικά θεσμικά όργανα και υπολήψεις ανθρώπων, όπως ακούσαμε αργά το βράδυ από την εκπομπή του κ. Τράγκα, στις καταγγελίες του κ. Συρμόγλου.  
Μην μας προκαλέσει το γραφείο του διότι γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ορισμένες περιπτώσεις.... και πως κάνει πίσω σε υποθέσεις που η εξουσία είναι εκτεθειμένη, όπως επί παραδείγματι στο Μεσολόγγι με τις πελάδες!  

Θα επανέρθουμε εν.... αναμονή των εξελίξεων...   

Με πληροφορίες από  http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom