Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Με ποιο σκεπτικό αφέθηκε ελεύθερος ο ιερέας που εξαπατούσε ανέργους; - Νέα υπόθεση εξαπάτησης ανέργων στη Θεσσαλονίκη


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο ιερέας και ο συνεργός του, που κατηγορούνταν κατά περίπτωση για πλαστογραφία, σύσταση συμμορίας, απάτη κακουργηματικής μορφής κατ΄επάγγελμα, άμεση συνέργεια σε απάτη. Επίσης, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Στο φερόμενο ως "εγκέφαλο" της σπείρας απατεώνων ιερέα επιβλήθηκε, επίσης, η χρηματική ποινή των 30.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως η σπείρα απατεώνων, που σήμερα απολογήθηκε στην πρώτη τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, έταζε εν μέσω κρίσης δουλειά σε δεκάδες άνεργους πολίτες στη Θεσσαλονίκη, από τους οποίους αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά. Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερα από 160 άτομα εξαπατήθηκαν, όλοι άνεργοι, ενώ τα παράνομα έσοδα των μελών του κυκλώματος ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Αυτά αναφέρει η είδηση που διαβάσαμε στο  thestival.gr και μένουμε με την απορία:πως ακριβώς σκέφτηκαν ανακρίτρια και εισαγγελέας για να καταλήξουν σ' αυτή την απόφαση;

Ανέργους εξαπατούσαν οι αθεόφοβοι και κατά την ταπεινή μας άποψη αυτό δεν είναι πλημμεληματάκι,αλλά κακούργημα!

Ελάτε κύριοι δικαστές δι' ολίγον στη θέση ενός ανέργου οικογενειάρχη και τότε ίσως καταλάβετε τι σημαίνει να μην έχεις να φας,να ταϊσεις τα παιδιά σου κλπ  κι από πάνω να σε βάζουν κάποιοι απατεώνες και με ράσα μάλιστα να δανείζεσαι για να στα φάνε αυτοί.

Ομως το 'χουμε γράψει πολλές φορές:Ο χορτάτος και να θέλει δεν μπορεί αντικειμενικά να νοιώσει την πείνα και τη φτώχεια.-

Μείνετε λοιπόν εσείς κολλημένοι στο γράμμα του νόμου και αφήστε την κοινωνία να γίνει ζούγκλα,όπου τα κάθε είδους αρπακτικά όρνεα θα κατασπαράζουν τους αδύναμους πλην τίμιους συνανθρώπους μας.

Και για του λόγου του αληθές διαβάστε την καινούργια υπόθεση εξαπάτησης ανέργων,που έσκασε και πάλι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σε φάμπρικα εξελίσσεται η ιστορία όσο δεν παίρνει κεφάλια η Δικαιοσύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom