Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος για την Ευρωβουλή ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γεώργιος Λεχουρίτης;

Το όνομα του προέδρου του ΙΝ.ΚΑ., Γιώργου Λεχουρίτη φαίνεται πως θα δούμε στο ευρωψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του READYO.GR, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών φέρεται να έχει δεχθεί και να έχει αποδεχθεί πρόταση ώστε να διεκδικήσει μια θέση στο ευρωκοινοβούλιο με το ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ.
Όλα τα κόμματα άλλωστε αναζητούν πρόσωπα, τα οποία να διαθέτουν διάθεση να αντιμετωπίσουν την σκληρή κριτική της κοινής γνώμης -που στέκεται επιφυλακτικά απέναντι σε κάθε πρόταση λόγω της οικονομικής συγκυρίας- αλλά και προσωπικότητες με αναγνωρισιμότητα, ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους.
Εκτός απροόπτου ή... καραμπόλας, ο κος Λεχουρίτης θα ριχτεί στη μάχη του σταυρού, καθώς εκτός των άλλων, η παρουσία του στα ΜΜΕ και η επαφή του με τις ανησυχίες των καταναλωτών, μοιάζουν να του δίνουν πόντους.
Σε κάθε περίπτωση,  η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών θα γίνει την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι.
Μέχρι στιγμής,για το ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ έχουν ανακοινωθεί μόνο οι:
Κατερίνα Μπατζελή, Συλβάνα Ράπτη, Παντελή Καψής, Εύα Καϊλή, Θανάσης Χειμωνάς, Κυριάκος Πιερρακάκης,Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Ευθύμης Καρδαράς, Σωτήρης Κατσέλος, Δημήτρης Καρέλας, Δημήτρης Μπρίμης, Μαρία Παπαϊωάννου-Σφαέλου, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Νίκος Τσολακίδης, Παναγιώτης Κωστούλας, Παναγιώτης Πάτρας, Μάνος Επιτροπάκης, Νίκος Μπίστης.
Σιωπηρή επιβεβαίωση;
Δεν ξέρουμε αν αυτό αποτελεί σιωπηρή επιβεβαίωση της πληροφορίας του READYO.GR, ωστόσο ο κος Λεχουρίτης, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα από το προσωπικό του προφίλ στο F/B, όχι μόνο εντόπισε την ανάρτηση μας, αλλά επέλεξε να την κοινοποιήσει (ασχολίαστη!) στη σελίδα του , στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom