Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Βιάστηκε ο Κεδίκογλου να μιλήσει για παραλήρημα του Τσίπρα


Με μια αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα εφ' όλης της ύλης και τίτλο: "Ετοιμάζουν στημένη έξοδο στις αγορές"! κυκλοφορεί  ήδη από το μεσημέρι η Realnews.

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και μιλά για "προσυμφωνημένη αγοραπωλησία με συγκεκριμένο οίκο" που θα αποκομίσει σημαντικά κέρδη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει ότι θα διεκδικήσει αποζημιώσεις για τις καταστροφές που επέφερε η τρόικα στην ελληνική οικονομία.

Ο Αλέξης Τσίπρας μεταξύ άλλων επισημαίνει: "έχουμε προχωρήσει σε βολιδοσκοπήσεις προσωπικοτήτων εκτός ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνησή μας και βρίσκουμε θερμή ανταπόκριση" ενώ διευκρινίζει: "απολύσεις στο Δημόσιο που έγιναν κατά παράβαση του Συντάγματος και των νόμων δεν ισχύουν για εμάς".

Πριν ξημερώσει Κυριακή και φτάσει η εφημερίδα σε κάθε γωνιά της χώρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου,βιάστηκε ν' απαντήσει μιλώντας για "παραλήρημα του κυριόυ Τσίπρα",που δεν ξέρει αν "είναι για γέλια ή για κλάματα…",κάνοντας όμως γαργάρα την ταμπακιέρα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Χθες ο κ. Τσίπρας καθύβρισε τον Πρωθυπουργό. Σήμερα μας «αποκάλυψε» ότι η κυβέρνηση θα βγει να δανειστεί εξαπατώντας τις διεθνείς αγορές με στημένους μηχανισμούς! Δεν ξέρουμε πια εάν αυτό το παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι για γέλια ή για κλάματα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom