Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ποιος Κυβερνάει τελικά αυτή τη χώρα;


Δέκα μέρες πριν ζητάγαμε να Μαζέψουν την κυρία Δραγώνα πριν βάλει μπουρλότο στη Θράκη και χτες διαβάσαμε την είδηση για την εκδίωξη της Χαράς Νικοπούλου από τη Θράκη.
Αν αληθεύει τότε πρέπει όλοι μας να ψαχνόμαστε!
Ποιος Κυβερνάει τελικά αυτή τη χώρα;

Εκδιώχθηκε η Χαρά Νικοπούλου από τη Θράκη
"Στις 13-3-2010 η ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, τιμήθηκε με το Αριστείο Καινοτομίας σε σχετική τελετή του Υπουργείου Παιδείας στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης "τόλμησε" να χρησιμοποιήσει εκτός προγράμματος το μικρόφωνο, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, για να πει μπροστά στην αμήχανη Υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, την Υφυπουργό Εύη Χριστοφιλοπούλου και άλλους παράγοντες του υπουργείου, το αυτονόητο.. Δηλαδή ότι οι μαθητές της «αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες Πομάκοι Μουσουλμάνοι» και πως «η Μειονότητα στη Θράκη δεν είναι Τουρκική, είναι Μουσουλμανική» και αυτό τα παιδιά «το φωνάζουν μέσα από την εφημερίδα» που δημιούργησαν, εφημερίδα που παράδωσε και στην Υπουργό η οποία μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά την παράλαβε χαμογελώντας αμήχανα.

Το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ειδική γραμματέα του Υπουργείου και εκλεκτή του κ.Παπανδρέου, Θάλεια Δραγώνα, ή οποία επιτέθηκε φραστικά κατά της εκπαιδευτικούκόρης του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, απειλώντας την λέγοντας πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να φύγει από τον Έβρο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η κυρία Δραγώνα είπε στην εκπαιδευτικό που μόλις είχε βραβευτεί για το έργο της, «δεν είσαι σωστή δασκάλα» ενώ την κατηγόρησε πως «ασκεί εξωτερική πολιτική στον χώρο του σχολείου»....


Δεν πέρασαν παρα λίγες μόνο ημέρες και η "απειλή" της ιέρειας του ιστορικού αναθεωρητισμού πραγματοποιήθηκε, καθώς η δασκάλα πληροφορήθηκε ότι από την νέα σχολική χρονιά μετατίθεται σε σχολείο του 3ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης. Μετά από αμέτρητες απειλές εγκάθετων της Άγκυρας, "νουθεσίες" απο τοπικές παλακίδες του Προξενείου, έναν ξυλοδαρμό απο καταδικασθέντα μουσουλμάνο, ποιος θα περίμενε ότι το ίδιο το Ελληνικό Κράτος θα ζητούσε την απομάκρυνση της "ενοχλητικής δασκάλας"..

Το ερώτημα που τίθεται προς την ηγεσία του Υπουργείου και τον πρωθυπουργό προσωπικά, είναι το εξής : Εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης σας η θλιβερή αυτή φιγούρα που κατέχει την υπεύθυνη θέση του Ειδικού Γραμματέα Υπουργείου Παιδείας;"
enkripto 

6 σχόλια:

logia είπε...

οι εμπνευσμένοι δάσκαλοι στη χώρα μας συνήθως τιμωρούνται

γιατί σου κάνει εντύπωση;
θυμήσου την Πρωτονοταρίου

( fortounata) είπε...

εδώ δεν μπορείς να βρείς άκρη.όπως σου έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση ,από λάθος πολιτική ¨" εκείνων των χρόνων" εξισλαμίστηκαν οι πομάκοι,και ακόμη μερικοί σταυρώνουν το ψωμί πριν το κόψουν.στη Θράκη,δεν μπόρεσαν να βρούν ακόμη τι πολιτική θα ακολουθήσουν και γινόμαστε έρμαια του κάθε μικροκομματισμού. ο απλός κόσμος όμως δεν είναι έτσι.είμαστε φίλοι,γείτονες,που πονάει ο ένας τον άλλον.

ElenaG είπε...

Aφεθήκαμε να μας κυβερνούν ανάξιοι
φιλε μου...τι να πω...δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών, τους ψηφίζουμε...

η που θα σηκώσουμε κεφάλι η χαθήκαμε
και εσείς και εμείς(στη Κύπρο)
Xριστος Ανεστη!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Νέλλυ ευτυχώς η κυρία Πρωτονοταρίου αθωώθηκε!Κι αυτή κυνηγήθηκε μέσα από το ίδιο της το σχολείο κι ο κύριος έγινε διευθυντής.
Αλήθεια κατέχει ακόμα τη θέση;
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φουρτουνιασμένη μου ψυχή ακριβώς επειδή όλα αυτά είναι γνωστά,οι κινήσεις τις κυρίας Δραγώνα όχι μόνο είναι ύποπτες αλλά και αντεθνικές ταυτόχρονα.Δεν ξέρω που την πάει τη δουλειά,δεν είναι θέμα ανικανότητας πάντως.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή ElenaG σαφώς και δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών!Ολοι αυτοί με τη δική μας ψήφο και ανοχή κάνουν ό,τι κάνουν.Και πάντα πράττουν το αντίθετο απ' αυτό που λέει η κοινή λογική.
Να είστε καλά,Αληθώς Ανέστη ο Κύριος!

Read more: Go to TOP and Bottom