Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

Γιώργο,πάρ' το αλλιώς ...


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 8 Απριλίου το ΠΟΝΤΙΚΙ, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Γιώργο, πάρ΄ το αλλιώς…» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς μπορεί να μπει φραγμός στην κατρακύλα της χώρας. Στο στόχαστρο, οι φλύαροι υπουργοί που κοστίζουν δισεκατομμύρια, οι φοροφυγάδες που παραμένουν εκτός φυλακής, τα λαμόγια της κερδοσκοπίας που συνεχίζουν τις ρεμούλες και το ξεπούλημα που ετοιμάζει το ΔΝΤ. (Όλες οι λεπτομέρειες στη σελ.3).
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πάντως προσπαθεί να επιβάλλει σιωπητήριο δηλώσεων για την κρίση σε υπουργούς και στελέχη και ο Παπανδρέου επιχειρεί να πιέσει τους συνεργάτες του για την προώθηση μεταρρυθμίσεων που θα αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα των πολιτών. (Σελ.4-5).
ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ συνεχίζουν στην ΝΔ όπου οι «σφαγές κορυφής» μεταξύ Σαμαρά και Ντόρας συνεχίζονται… χωρίς αναισθητικό, με αφορμή αυτή τη φορά τις επερχόμενες εκλογές για την ηγεσία της Νεολαίας του κόμματος (Σελ. 10-11).
ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ συνεχίζουν και οι Τούρκοι στο Αιγαίο, κάνοντας επίδειξη δύναμης, καθώς ανοίγει η ψαλίδα των εξοπλισμών σε βάρος της Ελλάδας, που  βλέπει από μακριά τις κορβέτες των γειτόνων μας στο Σούνιο… (Σελ.16).
ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ έχουν έρθει στο μεταξύ οι πολίτες, που –αν και δεν παίρνουν ακόμα τον νόμο στα χέρια τους- παίρνουν τις καραμπίνες και μπουκάρουν για …ερασιτεχνικές αλλά παράνομες «αναλήψεις» στις τράπεζες (Σελ.19).
ΑΛΛΟΝ ΝΤΑΛΚΑ έχουν οι ισχυροί όμιλοι επιχειρήσεων, που οργανώνουν  τις συμμαχίες τους, έχοντας στο μάτι όχι τις τράπεζες, αλλά τα φιλέτα που προκύπτουν από την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας (Σελ.49).
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι ART» με εξώφυλλο τον πρόεδρο της νεοσύστατης Ακαδημίας Κινηματογράφου, Τάσο Μπουλμέτη, που τονίζει ότι: «Η Ακαδημία δεν αντιπαρατίθεται με κανέναν συνδικαλιστικό φορέα» και καλεί την Εταιρεία Σκηνοθετών στην απονομή των βραβείων της «ώστε να αρχίσει να καταλαγιάζει η πόλωση».
ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Η νέα προσφορά του «Π», «Το Ποντίκι επί Σκηνής», με εννέα κορυφαία θεατρικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου που έγραψαν ιστορία. Στην Αθήνα κυκλοφορεί η «Μήδεια» του Ευριπίδη και στην επαρχία ο «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου.

2 σχόλια:

( fortounata) είπε...

καλά ,ο καθένας με το νταλκά του.ο ένας κανό, οι άλλοι την καρέκλα και μεις να τρέχουμε.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φουρτουνιασμένη μου ψυχή ξέχασες το Θανάση Βέγγο;Μια ζωή στο τρέξιμο!
Καλή σου μέρα,να είσαι καλά!