Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

Τι έπαιζε την ώρα της κατάληψης στο Realfm

Κατάληψη για 50 λεπτά πραγματοποίησαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM περίπου 50 άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου. Η κατάληψη ξεκίνησε περίπου στις 17:00 και ολοκληρώθηκε στις 17:50.
Οι νεαροί εισέβαλαν στο στούντιο και το κατέλαβαν,ενώ μετέδωσαν μόνο δικό τους ηχογραφημένο μήνυμα συμπαράστασης στους συλληφθέντες για συμμετοχή στον "Ε.Α"!
Η κατάληψη έγινε την ώρα της εκπομπής του Γιώργου Γεωργίου ο οποίος δήλωσε ότι η συμπεριφορά τους ήταν άριστη.Κάτω από τα στούντιο του σταθμού βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για λόγους ασφαλείας.

Αντε να δούμε τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας και θ' ακούσουν τ' αυτάκια μας!!!

Το μήνυμα που έπαιζε καθ' όλη τη διάρκεια της κατάληψης στον Realfm
Ρε παιδιά με το συμπάθιο δηλαδή,ποια αφεντικά χτυπήσατε και πότε;
Κάτι  άτυχους κι άσχετους χωροφύλακες κι ένα λαθρομετανάστη βαρέσατε και το Δεκέμβρη του 2008 κάηκαν τα μαγαζάκια του κοσμάκη!
Είδατε να καεί κανένα πολυκατάστημα πολυεθνικών και δεν το 'δαμε μεις;
Τα όπλα δεν είναι λύση σε καμία περίπτωση!
Παλέψτε ειρηνικά να λειτουργήσει η πραγματική δικαιοσύνη!

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Άσε αυτούς τους σταθμούς που έχουν τα γένια να έχουν και τα χτένια Δημήτρη μου.
Δεν κατάλαβα δηλαδή ,έτσι μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να κάνει κατάληψη σ' ένα ραδιοφωνικό σταθμό χωρίς αντίσταση ;;;;Εσύ το πιστεύειςνα είναι τόσο απλό ; Εκτός να ήταν ένοπλοι. Δεν άκουσα κάτι σχετικό στο δελτίο των 8 του alter
Πάντως πολύ τραβηγμένα μου φαίνονται όλα αυτά.
Και μη χειρότερα.
Μια ήσυχη νύχτα να έχουμε....

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου συνέβη δυστυχώς στις 5 το απόγευμα και φυσικά αφού Alter & Realfm ανήκουν στο ίδιο συγκρότημα αποσιωπήθηκε η είδηση!
Να 'ταν η μοναδική.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτά τα παιδιά τι επιδιώκουν.Δεν αντιλαμβάνονται ότι γίνονται πιόνια κι εύκολοι στόχοι των επιτήδειων;
Να είσαι καλά καλό ξημέρωμα!