Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ψυχικά ασθενής απανθρακώθηκε στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης - Δεύτερη περίπτωση μέσα σε τρεις μέρες


Μετά το προχθεσινό τραγικό συμβάν στο οικοτροφείο του Κορυδαλλού ένα ακόμα τραγικό περιστατικό με θύμα και πάλι συνάνθρωπό μας ψυχικά ασθενή συνέβη στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης αυτή τη φορά!
Ελπίζουμε να μην τριτώσει το κακό κι αυτά τα δύο συμβάντα να ταρακουνήσουν την αρμόδια υφυπουργό υγείας και να ψάξει τα βαθύτερα αίτια που προκαλούν τα δυστυχήματα στους χώρους που φιλοξενούνται άνθρωποι με ψυχικά και νοητικά προβλήματα.

Διαβάζουμε στο http://www.arcadiaportal.gr/
Τραγικό θάνατο πάνω στο κρεβάτι του βρήκε ένας 34χρονος που νοσηλευόταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης από φωτιά που ξέσπασε τα μεσάνυχτα σήμερα από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία. Η φωτιά δεν πήρε έκταση αφού σβήστηκε από την Πυροσβεστική η οποία διενεργεί προανάκριση.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Την 16-2-2013/00.30 στην Τρίπολη,  από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε θάλαμο ασθενούς του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 34χρονου ημεδαπού ασθενή, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος πάνω στο κρεβάτι του. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ., η οποία επελήφθη προανακρίσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom