Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Ενα κείμενο-σεντόνι από γνωστά πράγματα,κραυγές κι απειλές κατά πάντων είναι η πολυαναμενόμενη προκήρυξη της Σέχτας

Θέλετε από διαστροφή,θέλετε από περιέργεια δεν αντέξαμε στον πειρασμό και διαβάσαμε την προκήρυξη των "επαναστατών" της Σέχτας στα ΝΕΑ για τη δολοφονία του Σ.Γκιόλια!
Ενα κείμενο που εμάς τουλάχιστον μας δίνει την εντύπωση πως γράφτηκε από αγράμματο και τεμπελάκο δημοσιογράφο.Αφού το μεγαλύτερο μέρος του είναι συρραφή γνωστών επεισοδίων από τις κόντρες του μακαρίτη με συναδέλφους του,χυδαίες βρισιές και ξύλινες κραυγές κατά πάσης μορφής εξουσίας κι απειλές κατά πάντων (ειδικά για τους μάρτυρες).
Προτρέπουν δε τους πολίτες να παρατήσουν τη δουλειά και να βγουν στην ένοπλη πάλη με το σύστημα.Κι άντε και βγήκαμε και τους σκοτώσαμε όλους,μετά τι θα γίνει βρε παλικάρια;
Καλύτερα λοιπόν ν' αλλάξετε εσείς επάγγελμα.
Ετσι κι αλλιώς καμιά δολοφονία δεν δικαιολογείται κι από κανέναν!
Και το σεντόνι σας δεν πείθει για την "επανάσταση" που ευαγγελίζεστε.
Για όσους έχουν την περιέργεια να διαβάσουν,το πλήρες κείμενο βρίσκεται εδώ.

7 σχόλια:

λυγερη είπε...

Καλημέρα.....
Τι καλημέρα δηλαδή ,την ψυχρή κακή μας μέρα εδώ που φτάσαμε να κρατούν την ηρεμία της ψυχής μας, την ασφάλεια της καθημερινότητας μας και την ζωή μας ακόμη, μια ομάδα "επαγγελματιών επαναστατών των πόλεων " που ευθαρσώς δηλώνων ότι σκοπεύουν να τις ισοπεδώσουν. Αποφασισμένοι να κατακρεουργήσουν την οικονομία και να εξαφανίσουν την ύπαρξη της Ελλάδος από τον χάρτη διεθνώς ;
Ο Θεός της Ελλάδος μαζί μας αλλά και οι έχοντες την ευθύνη της ασφάλειας της χώρας και των πολιτών ας δούνε τι θα κάνουν....
Θα μου πεις τι να κάνουν , όταν ο κάθε φέρελπις επαναστάτης στην φυλάει στην γωνιά του δρόμου γιατί σύμφωνα με το δικό του κριτήριο πρέπει να γκρεμιστεί το σύστημα και όποιον πάρει ο χάρος μαζί του ; ( Ρώτα με μπαίνω εγώ στο metro για ψύλλου πήδημα ; Τις προάλλες είδα στη γωνία στο φανάρι έναν σακίδιο αφημένο κι όπου φύγει..φύγει..).
Μπορεί όμως η Πολιτεία να αντισταθεί αποτελεσματικά αν είναι αποφασισμένη κι έχει τα κότσια να το κάνει.
ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΝΤΙΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
Τα λαμόγια να εξαφανιστούν από μόνα τους ,να καθαρίσει ο τόπος, δεν χωράνε πια σ’ έναν τόπο που βουλιάζει από κάθε άποψη .
Ποτέ δεν είναι αργά. Όσο υπάρχει ζωή οφείλομε να την διεκδικούμε και να την υπερασπιζόμαστε .

ΥΓ: Όσο για την…γυναίκα σου έχει απόλυτο δίκιο ,συμφωνώ και επαυξάνω…

ANOULI είπε...

Καλό μεσημέρι............Τι πράγματα είναι αυτά;;;; Τι αντάρτικο πόλεων ισχυρίζεται αυτή η ομάδα;;;; Τα βάζει με τους πολίτες ,με τη χώρα μας .........είναι ντροπή .
Ο καθένας βρήκε μερικά όπλα και όποιον πάρει ο χάρος!!!!!!!!!!!!
Παρά έγινε το κακό με όλους αυτούς τους τάχα αγωνιστές........επαναστάτες...
Συμφωνώ με το σχόλιο της λυγερής

Σε χαιρετώ

zeidoron είπε...

Αγαπητή Λυγερή από το κείμενό σου εκτός από αγανάκτηση προβάλει κι ένας έντονος φόβος!
Ε, ακριβώς αυτό είναι που θέλουν να πετύχουν οι δήθεν επαναστάτες.
Να τρομοκρατηθεί ο κόσμος να το βουλώσει και να ανέχετε εσαεί τα τρωκτικά της ζωής του!
Γι' αυτό είχα γράψει τη μέρα της δολοφονίας του Γκιόλια πως ήταν ένα μήνυμα προς όλους μας!
Και γι' αυτό γράφω και σήμερα πως πρόκειται για μια απλοϊκή προκήρυξη γραμμένη από αγράμματο και τεμπελάκο δημοσιογράφο μάλλον που αναμασά γνωστά γεγονότα και προσπαθεί με ύβρεις και τσαμπουκά να σπείρει το φόβο,διάβασε το επόμενο άρθρο που θα ανεβάσω από το Παρόν της Κυριακής!
Μη φοβάσαι και μην υποστείλεις τη σημαία του ΠΗΓΑΙΜΟΥ.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Δεν γράφω τίποτα για την πολιτεία που λες γιατί δυστυχώς βρίσκεται στην ίδια γραμμή με τους "τρομοκράτες"!Με τσαμπουκά και αποφασίζομεν και διατάσσομεν θέλει κι αυτή να περάσει το φόβο για το αύριο στο λαό!

zeidoron είπε...

Αγαπητή Anouli λίγο πολύ τις απόψεις μου τις έχεις καταλάβει!
Δεν πιστεύω τη θεωρία της "τρομοκρατίας" με καμία κυβέρνηση,το πρόγραμμά τους λέει εκφοβισμός του λαού με κάθε τρόπο και αυτό ακριβώς γίνεται.
Αλίμονο σ' αυτούς που 'χουν προγραφεί!Βλέπεις τώρα στοχοποιούν τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ,αν είναι δυνατόν τα παιδάκια αυτά να φταίνε για τα στραβά κι ανάποδα του τόπου!
Εντάξει είπαμε αλλά δεν τρώμε μόνο βλίτα!Ισχύουν και όσα έγραψα στο σχόλιό μου για τη Λυγερή.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

angel είπε...

Μάλιστα, το διαβάσαμε και αυτό!!!Έχω μερικές απορίες, αν και ξέρω πως κανείς δεν μπορεί να μου τις λύσει...μακάρι βέβαια να μου τις έλυνε η ΣΕΧΤΑ που τα παρουσιάζει όλα τόσο ρόδινα και όμορφα σκοτώνοντας ανθρώπινες ζωές και ισοπεδόνοντας κάθε ανθρώπινη αξία.
Ρε αγόρια και κορίστια της ΣΕΧΤΑ επειδή σε ένα σημείο μιλάτε για το καθήκον ενός αντάρτη πόλης...είστε αντάρτες πόλεων??? Με ποιό τρόπο αποδιοργανώσατε εσεις το εσωτερικό της χώρας?? Με ποιό τρόπο πλήξατε την οικονομία της χώρας και με ποιό τρόπο κιβδηλώσατε την δημόσια εξωτερική εικόνα???
Είδατε κάνα μέσο μαζικής ενημέρωσης να ασχολείται ακόμα με τον φόνο του Γκιόλια ή με το φόνο του μπάτσου και να ψάχνει νύχτες και μέρες το γιατί?? Που είναι όλα αυτά τα καθήκοντα που αναφέρατε???
Με λυπεί το γεγονός που μιλάτε για όνειρα, αντίσταση στην εξουσία και άλλα τέτοια...ενώ τα δικά σας όνειρα και οράματα είναι γεμάτα από αίμα, κακία, μίσος και καταστροφές. Επειδή είμαι νέο άτομο και έχω όνειρα,απορώ...και μένα δεν μαρέσει να μου φωνάζει κάθε μέρα ο εργοδότης μου και γω δεν γουστάρω να με κλέβουν και να με ταϊζουν με ψέματα αλλά έχω βρει άλλες διεξόδους...αντιστέκομαι στο σάπιο σύστημα με 1002 διαφορετικούς τρόπους και όχι βγαίνοντας στον δρόμο και αφαιρόντας τις ζωές συνανθρώπων μου...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΖΩΕΣ...
Γιαυτό έχουμε γλώσσα, για να μιλάμε, να διαμαρτυρόμαστε και όχι να πουλάμε ιδέες βίας που δεν αγγίζουν κανέναν νοήμων άνθρωπο.
Ας ξεσηκωθείτε με άλλους τρόπους και δείτε πραγματικά ποιοί είναι οι σάπιοι στη χώρα που ζείτε και ψάξτε από που ακριβώς προέρχεται αυτή η σαπίλα. Βγείτε δημόσια και πείτε τη βρωμιά να τη μάθουμε και εμείς ο απλός λαός, γιατί ένας άνθρωπος που θέλει να βοηθήσει και να "καθαρίσει" τη χώρα, το κάνει χωρίς φόβο. Εκτός βέβαια αν ξέρετε πράγματα και καταστάσεις...και είστε κάτι άλλο από αυτό που θέλετε να δείχνετε.

zeidoron είπε...

Αγγελικούλα με βάση τη λογική και την καρδιά μια χαρά τα λες!
Πλην όμως οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεσαι δεν λειτουργούν έτσι.
Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως δεν είναι εντεταλμένοι δολοφόνοι αλλά εξαγριωμένοι "επαναστάτες" τότε θα έπρεπε να τους ρωτήσεις βασιζόμενη στη δικιά τους λογική του μίσους και του αίματος:γιατί δεν σκότωναν έναν εφοπλιστή,ένα πολιτικό,ένα εκδότη ή ένα έστω μεγαλοδημοσιογράφο;Γιατί απλούστατα το χτύπημά τους δεν θα είχε απήχησει στον κόσμο.
Πόσοι θα στεναχωριόταν ας πούμε για ένα Βαρδινογιάννη;Μπορεί και κανένας!Χτυπώντας όμως έναν μεσαίο δημοσιογράφο,που η στάση του ήταν αρκετά κοντά στον απλό κόσμο αλλά και με αναγνώριση στο διαδίκτυο πέτυχαν το στόχο τους!Να φοβίσουν το κόσμο,να τον τρομοκρατήσουν και να αισθανθεί ότι κινδυνεύει κι αυτός αν ανοίξει το στόμα του.
Αυτά,να είσαι καλά!

Γιώργης είπε...

Η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι πασιφανέστατο ποιούς εξυπηρετεί εδώ και πολύ καιρό.