Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Φέρες: Πέθανε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο έξω από κλαμπ - Ήταν πατέρας 4 παιδιών


Υπέκυψε στα τραύματά του ο 42χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από κλαμπ στις Φέρες.

Πρόκειται για πατέρα 4 παιδιών, που ήταν κλινικά νεκρός και παρέμενε στην ζωή με μηχανική υποστήριξη. Ο σοβαρός τραυματισμός του προήλθε από το χτύπημα ενός 18χρονου, γνώστη πολεμικών τεχνών, έξω από το κλαμπ κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους, σύμφωνα με το evros-news.gr.

Ο 42χρονος έπεσε κάτω με το πίσω μέρος του κεφαλιού και παρά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις που του έγιναν στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, οι γιατροί εξ αρχής ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, μιας και η κατάσταση του ήταν πολύ κρίσιμη.

Σημειώνεται πως Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης όπου και μένει), ο 18χρονος που είχε συλληφθεί ως βασικός κατηγορούμενος.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom