Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Αιματηρή συμπλοκή στο ΚΤΕΛ Κηφισού - Ακούστηκαν πυροβολισμοί - Ένας τραυματίας (βίντεο)


Τον πανικό που επικράτησε στο ΚΤΕΛ Κηφισού όταν έπεσαν πυροβολισμοί περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού που συνέβη πριν από λίγη ώρα.

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) στο ΚΤΕΛ Κηφισού, έπειτα από συμπλοκή με πυροβολισμούς. 

Πανικός επικράτησε πριν λίγη ώρα στο ΚΤΕΛ Κηφισού, καθώς σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο, με ένα άτομο να πυροβολεί.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ Ρομά, με ένα άτομο να τραυματίζεται κατά τους διαπληκτισμούς. Δύο οδηγοί ταξί διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, εκ των οποίων ο ένας έφυγε και στη συνέχεια επανήλθε με έναν συνάδελφό του.

Έπειτα οι τρεις τους άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους και ένας από αυτούς πυροβόλησε στον αέρα.

Έπειτα από λίγη ώρα, έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν το χώρο και αναζήτησαν τους δράστες του επεισοδίου.

Αυτόπτης μάρτυρας, μίλησε στο Live News, και περιέγραψε ότι άκουσε δύο πυροβολισμούς και είδε τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος και να φωνάζει «βοήθεια».

«Κάλεσα αμέσως την αστυνομία και ήρθε ομάδα ΔΙΑΣ, απέκλεισε τον χώρο και βρήκε κάλυκες. Το περιστατικό έγινε έξω από τα εκδοτήρια, εκεί που είναι η πιάτσα των ταξί», διευκρίνισε.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τον τρόμο

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο MEGA καρέ καρέ τη συμπλοκή.

«Μια γυναίκα, μια κυρία πήγε να πάρει ταξί. Πήγε στο πρώτο που ήταν στην πιάτσα. Μάλλον του είπε αεροδρόμιο και αμέσως δύο τσιγγάνοι, ο ένας άνοιξε το πορτ μπαγκάζ να βγάλει τα πράγματα έξω από το ταξί που προπορευόταν και ο άλλος απομάκρυνε τον οδηγό από το αυτοκίνητό του και του έριξε δυο σφαλιάρες, δυο μπουνιές. Ο οδηγός, ήταν κι άλλοι πέντε – έξι Ρομά οι οποίοι τον απασχολούσαν και του φώναζαν».

«Ο Ρομά που έβγαλε τα πράγματά της έξω τα πήγε σε ένα άλλο ταξί, αυτή φώναζε η γυναίκα και τσακώθηκαν μετά οι Ρομά μεταξύ τους ποιος θα πάρει τη γυναίκα. Στη διάρκεια του τσακωμού, ξαφνικά σηκώνεται ένα χέρι και πυροβόλησε. Στον αέρα».

«Προφανώς ήταν όλοι οδηγοί, γιατί έγινε στη νησίδα που είναι η πιάτσα. Το χέρι το είδα καθαρά, σηκώθηκε προς τον αέρα, προς τα ψηλά και πυροβόλησε. Πανικοβλήθηκε ο κόσμος, δημιουργήθηκε ένα πανδαιμόνιο. Επικρατούσε ένα πράγμα… πώς πιάνει φωτιά και φεύγουν όλοι; Έτσι. Και φωνές. Έφευγαν όλοι».

Όπως είπε ο μάρτυρας, στο σημείο δεν υπήρχε αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom