Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Πάρος: Μεγάλη φωτιά αυτή την ώρα στην Παροικία - Ήχησε το 112 για εκκένωση της περιοχής (φωτο & βίντεο)


Μεγάλη φωτιά αυτη την ώρα στην Παροικία και συγκεκριμένα στην περιοχή Ελήτας περίπου 2 χλμ. Α.ΒΑ. της Παροικιάς. Πριν από λίγα λεπτά, ήχησε και το 112 από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, το οποίο ενημερώνει τους κατοίκους να απομακρυνθούν από το Πυργάκι Παροικιάς, προς την παραλία.

Η φωτιά είναι στην Suzuki από πάνω γύρω από το σπίτι του Τσιγωνια,το δασύλλιο που υπάρχει εκεί καίγεται και προχωράει προς την ένωση μεριά, παράκληση όσοι δεν έχουν δουλειά προς τα εδώ να αποφεύγουν τις μετακινήσεις προς τα εδώ,οι δρόμοι είναι μπλοκαρισμένοι και έτσι γίνεται πιο δύσκολα όλα.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, η φωτιά καίει μόλις λίγα μέτρα μακριά από σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 6 οχήματα ενώ εξετάζεται και η συνδρομή εναέριων μέσων, καθώς η κατάσταση χαρακτηρίζεται δύσκολη.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Περιφερεια Νοτίου Αιγαίου δύο ελικόπτερα ετοιμάζονται να σηκωθούν για την Πάρο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3, ο δήμαρχος Πάρου, Κώστας Μπιζάς, σημείωσε ότι στο νησί πνέουν ισχυροί άνεμοι που σπρώχνουν τη φωτιά σε κατοικημένη περιοχή και πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από τον δρόμο Παροικιάς -Νάουσας.

https://cycladeslive.gr/

Δείτε βίντεο από τον parianostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom