Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

5η Ιουλίου: Η μέρα που κλαίει η Περιστέρα! (φωτο & βίντεο)

Αγαπητή κυρία, εσείς κλαίτε μόνο μία φορά το χρόνο, ενώ εμείς κάθε μέρα από το 2010 και μετά!

Η 4η Ιουλίου στις ΗΠΑ θεωρείται ομοσπονδιακή αργία για τον εορτασμό της υιοθέτησης της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας.Στη χώρα μας η 5η Ιουλίου μπορεί να μην είναι ακόμα αργία,είναι όμως η μέρα που η σύντροφος του
πρώην πρωθυπουργού μας Αλέξη Τσίπρα κατά δήλωσή της "κλαίει από νεύρα και οργή γιατί υποτιμήθηκε ο Ελληνικός λαός"!

Στην «Εφημερίδα των Συντακτών - Σαββατοκύριακο» που κυκλοφόρησε εκτάκτως την Παρασκευή 5/1/2018 δημοσιεύθηκε η πρώτη συνέντευξη της Περιστέρας (Μπέττυς) Μπαζιάνα με τίτλο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά δεν πήρε την εξουσία»,στην οποία η κυρία ήταν χείμαρρος και ξεστόμισε πολλές ατάκες με κυριότερη αυτή για το κλάμα της από οργή κάθε 5η του Ιούλη,αλλά δεν μας είπε ποιος της προκάλεσε την οργή.

Για όσους δεν θυμούνται να πούμε ότι την 5η Ιουλίου του 2015 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξήχθη το δημοψήφισμα στο οποίο ο Ελληνικός λαός με ποσοστό 62% είπε "ΟΧΙ" στα μνημόνια και ο σύντροφος της κυρίας Μπαζιάνα το μετέτρεψε σε "ΝΑΙ" το ίδιο βράδυ και σε ένα μήνα μας έφερε το 3ο μνημόνιο που το ψήφισαν όλοι στη Βουλή,πλην ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής και που εξαθλίωσε τελείως τους Ελληνες.

Eν τω μεταξύ στο τέλος Ιουνίου 2015 είχαν ήδη επιβληθεί τα Capital Controls με κλειστές τράπεζες για 6 εργάσιμες ημέρες και με 60 ευρώ όριο αναλήψεων...

Πάρτε μία γεύση απ' όσα είπε η κυρία Περιστέρα:


Διαβάστε ολόκληρη τη βαρυσήμαντη συνέντευξη της κυρίας Περιστέρας Μπαζιάνα που... “Κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα και οργή"!!!

Και η σχετική μαντινάδα του Φάνη Ξημεράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom