Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία σε Λαμία και Ναύπλιο - Ξηλώθηκαν σκεπές,έπεσαν δέντρα....


Στο έλεος της κακοκαιρίας η Λαμία και η δυτική Φθιώτιδα. Οι ισχυροί άνεμοι έφεραν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα...Ιδιο σκηνικό και στο Ναύπλιο με δέντρα πεσμένα στο έδαφος και αυτοκίνητα καταπλακωμένα.

Οι δυνατοί άνεμοι σάρωσαν όλο το νομό Φθιώτιδας ρίχνοντας δέντρα και ξηλώνοντας σκεπές στη Λαμία, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.
Οι πυροσβέστες έτρεχαν για κοπές πεσμένων δέντρων στη Λαμία, τις Μεξιάτες, το ΣΣ Λιανοκλαδίου, την Πελασγία και στη δυτική Φθιώτιδα.
Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ έτρεχαν να αποκαταστήσουν τις βλάβες από πτώσεις δέντρων σε καλώδια της ΔΕΗ.
Οι πινακίδες σήμανσης στα έργα της οδού Στυλίδος «πετούσαν» από τον δυνατό άνεμο, ενώ ένα δέντρο έπεσε στη Λαμία κοντά στο Χαλκιοπούλειο.
Στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία επίσης, ο κορμός μιας ελιάς έσπασε όπως μπορείτε να δείτε στις επόμενες φωτογραφίες.
Στο επίκεντρο των θυελλωδών ανέμων βρέθηκε η Υπάτη, όπου ο αέρας ξήλωσε σκεπές και έριξε δέντρα. Οι κάτοικοι έκαναν λόγο για πρωτόγνωρο φαινόμενο στην περιοχή.

Οι εικόνες από το πέρασμα της κακοκαιρίας στη Φθιώτιδα


Ναύπλιο: Εικόνες καταστροφής από τους θυελλώδεις ανέμους

Δέντρα πεσμένα στο έδαφος, αυτοκίνητα καταπλακωμένα. Είναι οι εικόνες στο Ναύπλιο από το βράδυ της Τετάρτης (17.01.2018). Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν καταστροφές παντού στην πόλη.

Οι εικόνες από το Ναύπλιο προκαλούν αίσθηση. Παντού δέντρα πεσμένα, παντού αυτοκίνητα καταπλακωμένα και κατεστραμμένα. Οι ζημιές που προκλήθηκαν από τους θυελλώδεις άνεμους, πολλές και σοβαρές. 

Οι άνεμοι ξερίζωσαν… δέντρα και τέντες στο Ναύπλιο

Όλα αυτά μέσα στην πόλη του Ναυπλίου. Στην οδό Κύπρου, στο κέντρο, τρία αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν από μεγάλα πεύκα που έπεσαν από τους πολύ δυνατούς ανέμους.
Δέντρα έπεσαν στην παραλιακή στον δρόμο προς Κιβέρι, ενώ πολλές τέντες σε σπίτια και καταστήματα έχουν καταστραφεί!
Η πυροσβεστική χρειάστηκε να παρέμβει σε πολλά περιστατικά, ενώ η αστυνομία «έκοβε» την κυκλοφορία. 
Με πληροφορίες από ΑΠΕ  – ΜΠΕ και argolikeseidhseis.gr
Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom