Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Νέα καταγγελία - σοκ για σεξουαλική επίθεση σε βάρος φοιτητριών (βίντεο)

Ταξιτζής, σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Θεατρικών Σπουδών, επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο κοπέλες

Ληστείες, επιθέσεις, ναρκωτικά και σεξουαλικές παρενοχλήσεις... Η Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου βρίσκεται στο έλεος της εγκληματικότητας με τους φοιτητές να βρίσκονται
«όμηροι» της απερίγραπτης κατάστασης που επικρατεί εντός του Πανεπιστημίου.

Ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, Μάνος Στεφανίδης, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε νέα στοιχεία για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή του Πανεπιστημίου με την καταγγελία του πραγματικά να σοκάρει.


Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι από το ιατρείο της φοιτητικής λέσχης της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου του καταγγέλθηκε η σεξουλική επίθεση σε βάρος δύο φοιτητριών από οδηγό ταξί εντός του χώρου ασύλου.

Όπως είπε ο ίδιος η μία κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, ενώ μετά από εξέτασή της, βρέθηκε επάνω της γενετικό υλικό (σπέρμα). Η άλλη κοπέλα δεν προχώρησε σε καταγγελία γιατί, όπως είπε, μάλλον ντράπηκε ή φοβήθηκε.

Ο κ. Στεφανίδης έκανε λόγο για «φρικαλέα πράγματα» για τα οποία, όπως σημείωσε, «αισθάνεται ντροπή».

Ο κ. Στεφανίδης, ο οποίος έχει πέσει και ο ίδιος θύμα ληστειών, επιθέσεων και προπηλακισμών, καταγγέλλει ότι αντίστοιχα περιστατικά σημειώνονται εξακολουθητικά κατά φοιτητών, διδασκόντων, αλλά ακόμη και κατά φυλάκων της Πανεπιστημιούπολης.

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ είναι εκείνος που ουσιαστικά «άνοιξε» το σοβαρό αυτό θέμα με επιστολή του προς τον Πρύτανη του πανεπιστημίου,όπου περιέγραψε τη χαοτική και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στους χώρους του Πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου.

Διαβάστε σχετικά:
Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Ανοικτή επιστολή αναπληρωτή καθηγητή προς τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μαχαιρώματα,ληστείες και δύο συλλήψεις

Η απάντηση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την (μη) φύλαξη της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια: