Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Αυτοκτονία-σοκ στο Βόλο: Δέθηκε στο μηχανάκι και βούτηξε στη θάλασσα από γκρεμό 7 μέτρων!


Συναγερμός σήμανε στις 2.00 περίπου το μεσημέρι στα κέντρα επιχειρήσεων των Αρχών στη Μαγνησία, μετά από ειδοποίησή ότι άνδρας έπεσε με το μηχανάκι του στη θάλασσα, στην περιοχή Πλάκες.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις, με το Λιμενικό Σώμα να κινητοποιεί και δύτη, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό ενός άνδρα, 53 περίπου ετών, ο οποίος σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά δέθηκε στο μηχανάκι του, πάτησε γκάζι και «βούτηξε» στο κενό, για να καταλήξει στη θάλασσα, από ύψος 7 περίπου μέτρων.

Η σορός του άτυχου ανασύρθηκε στις 15.50 και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, για να αναγνωριστεί από τους οικείους του

Ο άτυχος άνδρας, άγνωστο για ποιο λόγο, δέθηκε στο μηχανάκι του με καλώδιο και στην περιοχή Πλάκες, βγήκε από το δρόμο και αφού διένυσε απόσταση περίπου 7 μέτρων στον αέρα «προσγειώθηκε» στη θάλασσα, όπου φαίνεται ότι το καλώδιο με το οποίο είχε δεθεί κόπηκε, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να βυθιστεί και ο ίδιος να πνιγεί και η σορός του να επιπλέει στη θάλασσα, όπου τον είδαν περαστικοί και ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Βόλου, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Επί τόπου πήγε άμεσα σκάφος του Λιμεναρχείου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επειδή ήταν δύσκολη η προσέγγιση του σκάφους, λόγω των ανέμων, δόθηκε εντολή σε δύτη να βουτήξει από τη στεριά για να ανασύρει τη σορό του άνδρα από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άνδρα επέπλεε σε απόσταση 2,5 μέτρων από την ακτή, ενώ το μηχανάκι του εντοπίστηκε στην ίδια απόσταση και σε βάθος 7 μέτρων μέσα στη θάλασσα, πράγμα που σημαίνει ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα για να φύγει τόσο μακριά.

Στο λαιμό του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα κομμάτι καλώδιο, όπως και στο μηχανάκι, με το οποίο προφανώς είχε δεθεί, και έσπασε από το βάρος κατά τη «βουτιά».

Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε στις 15.50 και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ανασύρθηκε και το μοιραίο δίκυκλο από τη θάλασσα.
http://www.thessaliatv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom