Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Νέα συντριβή του Παναιτωλικού 1 - 4 από την ΑΕΚ (φωτο & βίντεο)


Νέα συντριβή απόψε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο από την ΑΕΚ με 4-1!Οπως τελείωσε το 2017 με το ματς του Κυπέλλου όπου η Ενωση κέρδισε 4-0,έτσι ξεκίνησε και το 2018 στο ίδιο γήπεδο,αλλά αυτή τη φορά για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πάρα πολύ καλή η ΑΕΚ ιδίως στο πρώτο μέρος, δεν άφησε τον Παναιτωλικό να πάρει ανάσα!

Με το καλησπέρα στο 6' γκολ για την ΑΕΚ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα από 30 μέτρα και 0-1.(δείτε το εδώ)

Στο 11' δοκάρι του Μπακασέτα μετά από πολύ έξυπνη εκτέλεση και κομπίνα στο κόρνερ.

Στο 35' πέναλτι και δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ:Το κέρδισε ο καλύτερος παίκτης του ματς ο Μπακασέτας και το εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοδουλόπουλος γράφοντας το 0-2....(δείτε το εδώ)

Στο 41' δοκάρι για την Παναιτωλικό με τον Μάζουρεκ.Στην πρώτη πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι της ΑΕΚ.

Τρίτο γκολ για την ΑΕΚ στο 44': Πάλι ο Μπακασέτας με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια έβγαλε τον Αραόυχο στο σημείο του πέναλτι και ο τελευταίοςέκανε το 0-3 για την ομάδα του..(δείτε το εδώ)

Γιουχάρισμα από τους φιλάθλους του Παναιτωλικού στο τέλος του Α' ημιχρόνου που βρήκε την ομάδα τους να χάνει 0-3.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Παναιτωλικό που μπήκε φορτσάτος,αλλά έπεσε πάνω στον καταπληκτικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Στο 48' ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο πρώτο του γκολ με τον Μύγα να σουτάρει από καλή θέση και τον Τσιντώτα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 51' με τον Μοράρ,αλλά ο Τσιντώντας και πάλι ήταν εκεί κι έδιωξε....


Ο Παναιτωλικός ξεφούσκωσε και η ΑΕΚ ξαναχτύπησε με μακρινό σουτ του νεοεισελθόντα Λόπες στο 61' και 0-4.(δείτε το εδώ)

Στο 64' λάθος του Τσιντώτα παραλίγο με κόντρα να πετύχει γκολ ο Παναιτωλικός...

Στο 67' πέναλτι για τον Παναιτωλικό,όταν ο Κονέ ανέτρεψε τον Μάζουρεκ.Το εκτέλεσε στο 68' ο Μοράρ και μείωσε σε 1-4.(δείτε το εδώ)

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά,ενώ η ΑΕΚ είχε κάποιες ευκαιρίες και για πέμπτο γκολ.

Πολύ άσχημα μπήκε το 2018 για τον Παναιτωλικό που αν θέλει να παραμείνει στη Α' Εθνική κατηγορία θα πρέπει να συνέλθει άμεσα....

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας(69' Μαρινάκης), Μιχάι, Ροντρίγκες, Ρότσα(60' Τσοκάνης), Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα(46' Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ, Μοράρ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Μπακασέτας(51' λ.τ. Μασούντ), Κονέ, Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος(60' Λόπες), Αραούχο(71' Γιακουμάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom