Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

στου κουφού την πόρτα...


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Aκούει;» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την εμμονή του πρωθυπουργού να αγνοεί τα μηνύματα της κοινωνίας και των βουλευτών. Το Μεσοπρόθεσμο ψηφίζεται παρά την απειλή της πλατείας και τον «άγνωστο Χ» των σιωπηλών Αγανακτισμένων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. (Σελ. 10)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Δανειζόμαστε, πουλάμε και ύστερα… στον άσο! Ό,τι πρέπει να ξέρετε για το φαύλο κύκλο του δανεισμού που οδηγεί στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τη χώρα σε καθεστώς κατοχής και μόνιμης επιτήρησης. (Σελ. 4,9)

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Όσους βουλευτές σιωπούν και δεν αντιδρούν φοβάται το γραφείο του πρωθυπουργού, με τον ίδιο να δίνει εντολές για ενημερωτικό «μασάζ» τριών εβδομάδων και εκ νέου πρόσκληση συναίνεσης στον Αντώνη Σαμαρά. Από την άλλη επιχειρείται, αν δεν έχει πέσει στο μεταξύ, δημοψήφισμα το φθινόπωρο, με αλλαγή του πολιτικού σκηνικού που θα ανατρέπει μεταπολιτευτικές βεβαιότητες. (Σελ. 11)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Γοητευμένος ο Σαμαράς από τους Αγανακτισμένους νομίζει ότι μπορεί να τους προσεγγίσει και αναζητά τον τρόπο που θα του εξασφαλίσει και την πίττα (ψηφοφόρους) ολόκληρη και το σκύλο (εναλλακτική πρόταση εξουσίας) χορτάτο. Πρακτικώς αδύνατον… (Σελ. 13)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Εδώ φράχτης, εκεί φράχτης, πού είναι ο φράχτης; Η ροή μεταναστών συνεχίζεται αμείωτη και παρά τις περιπολίες της FRONTEXστον Έβρο και τις εξαγγελίες για high tech φράχτη οι έμποροι ψυχών βρίσκουν νέα, χρυσοπληρωμένα δρομολόγια. (Σελ. 22)

«ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ»: Η δικαιοσύνη δεν εκτίμησε τις… επιδόσεις καθηγητή από την Πάτρα που, κοιτώντας τη γειτόνισσα του, έπαιρνε… έμπνευση για… χειρωνακτικές ασκήσεις και τον τιμώρησε βαριά, μετά από καταγγελία της γυναίκας. (Σελ. 23)

1 σχόλιο:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Τα ακουστικά κακώς τα έβαλαν..
Ετσι και αλλιώς πάσχει από μόνιμη κώφωση!

Οσο για το άλλο παλικάρι, ας αφήσει τις ανασκαφές.. στις πλατείες ο κόσμος δεν φορά παρωπίδες!

Την αγωνιστική αγάπη μου!

Read more: Go to TOP and Bottom