Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η ΔΕΗ έβγαλε από νωρίς το ημερήσιο πρόγραμμα διακοπών ρεύματος




ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ  A.E
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (23)

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

         Η ΔΕΗ ανακοινώνει τα ακόλουθα:
¨           Σήμερα Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011 – μετά από συνεννόηση με το Διαχειριστή Συστήματος (ΔΕΣΜΗΕ) – η ΔΕΗ θα πραγματοποιήσει στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα) εκ περιτροπής και κατά περιοχή περικοπές, για το διάστημα από τις 10:00 έως και τις 16:00 και η  κάθε περικοπή θα έχει εκτιμώμενη μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα ανά περιοχή.

¨           Οι περικοπές στην Αττική θα πραγματοποιηθούν με βάση το συνημμένο Πρόγραμμα, ενώ για τις λοιπές περιοχές της χώρας τα Προγράμματα περικοπών θα ανακοινωθούν μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα. 

¨           Επίσης, σήμερα θα πραγματοποιηθούν περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής, προβλεπόμενης μέγιστης διάρκειας 40 λεπτών ανά περιοχή, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα:
Ø     Στην Κρήτη από τις 20:10 έως τις 22:10 και
στη Ρόδο από τις 19:30 έως τις 22:10

Η ΔΕΗ απευθύνει έκκληση προς όλους τους καταναλωτές να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων, κλπ, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 11:00 έως 16:00 και από 20:00 έως 22:30.



Με τα Προγράμματα των εκ περιτροπής περικοπών της ηλεκτροδότησης που καταρτίζει η ΔΕΗ, η Επιχείρηση επιδιώκει να διευκολύνει τους καταναλωτές να προγραμματίζουν καλλίτερα τις εργασίες τους.

Τα Προγράμματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και στην εφαρμογή της εταιρείας για «έξυπνα κινητά».

Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή στο τηλέφωνο 210 9298100.

Η ΔΕΗ ζητεί ειλικρινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίσταται το Κοινωνικό Σύνολο.
Αθήνα,  27 Ιουνίου 2011  ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom