Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μέχρι να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο θα σκάνε βόμβες στο χώρο του ποδοσφαίρου


Μόλις χτες ρωτάγαμε αν πρόκειται για "Επικοινωνιακό τέχνασμα αποπροσανατολισμού ή είναι απόφαση για ξεβρόμισμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου;"!
Μας έκανε καχύποπτους η σύμπτωση της αποκάλυψης ενός γνωστού από χρόνια σκανδάλου τις μέρες που κουβεντιάζεται το μεσοπρόθεσμο ώστε να ψηφιστεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου.
Θα μπορούσε να 'ναι και τυχαία αλλά έρχεται σήμερα η αθλητική εφημερίδα  «Goal news» και πετάει καινούργια βόμβα αποκαλύψεων.
Μετά λοιπόν τις συλλήψεις για το κύκλωμα με τους στημένους αγώνες, η δικαιοσύνη ερευνά ένα καινούργιο σκάνδαλο, το οποίο αφορά ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος.
Λευκά συμβόλαια ποδοσφαιριστών με τεράστια φοροδιαφυγή!
Σύμφωνα με την εφημερίδα θα οδηγηθούν  στη δικαιοσύνη άλλα 170 άτομα,πολλά εκ των οποίων είναι τα ίδια με αυτά που εμπλέκονται στα στημένα παιχνίδια. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι παράγοντες που εμπλέκονται προωθούσαν τα παράνομα κερδισμένα (μεγάλα) ποσά στις ΠΑΕ που διοικούσαν, συμφωνώντας με τους παίκτες που αγόραζαν στις ομάδες τους στη σύναψη «λευκών» συμβολαίων. Τα χρήματα τα έδιναν κάτω από το τραπέζι και στα συμβόλαια αναγραφόταν μόνο ο μισθός του παίκτη με αποτέλεσμα να φοροδιαφεύγουν αμφότεροι τεράστια ποσά.
Ελπίζουμε μετά την Τετάρτη που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τελειώσει η ιστορία του μεσοπρόθεσμου να μην ξαναμπούν στα συρτάρια οι έρευνες των Δικαστικών αρχών και να υπάρξει έστω και με καθυστέρηση η πολυπόθητη κάθαρση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

2 σχόλια:

gitsanas είπε...

Είναι πραγματικά για γέλια..ή για κλάματα...δεν ξέρω πια!!
Άνθρωποι που μέχρι προχτές μιλούσαν μόνο για την κατάσταση στη χώρα μας, ασχολούνται πλέον μόνο με τον Μπέο, τον Μαρινάκη και όλους αυτούς...
Καλά έλεγε ο πατέρας μου :"Ποδόσφαιρο, το όπιο του λαού"

zeidoron dtsoukas είπε...

Το όπιο του λαού και ο κουρνιαχτός της Κυβέρνησης!Καλά να είμαστε κι αν δεις κανένα μεγαλόσχημο του ποδοσφαίρου να μπαίνει μέσα σφύρα μου,άσε που άμα τελειώσει η ιστορία του μεσοπρόθεσμου θα ξεφουσκώσει.
Να σου που και κάτι άλλο Γίτσα,αν ήταν μάγκες και βγάζανε εκατομμύρια από στοιχήματα στη Μαλαισία κάνε ρε Κυβέρνηση μια συμφωνία μαζί τους κι αστους να παίζουν για το Κράτος!Λεφτά δε θέλεις,λεφτά θα σου φέρουν.

Read more: Go to TOP and Bottom