Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Ισοπεδώθηκε η Αθήνα και κανένας δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθείΜε όλο αυτό το μπάχαλο που έγινε σήμερα κι εξακολουθεί να γίνεται στην πρωτεύουσα δεν ισοπεδώθηκε μόνο το κέντρο της Αθήνας αλλά και κάθε έννοια δημοκρατίας,ελευθερίας και προστασίας του πολίτη!


Κάποιες στιγμές το Σύνταγμα και οι γύρω δρόμοι θύμιζαν πεδίο πολέμου,μόνο τα πραγματικά πυρά έλειπαν και τα τανκς του Αντιπροέδρου!Πρωτοφανής και αλόγιστη χρήση χημικών μαζί με μια ακαταλαβίστικα προκλητική συμπεριφορά  των ΜΑΤ σε απάντηση δήθεν των προκλήσεων από τους κουκουλοφόρους,που για μια ακόμα φορά αδυνατούσαν να συλλάβουν.


Και μόνο το γεγονός ότι επιτέθηκαν αστυνομικοί σε ανύποπτους πολίτες που έτρωγαν στο Μοναστηράκι ή έπιναν καφέ στην Ερμού φτάνει και περισσεύει για να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις περί οργανωμένου σχεδίου εκφοβισμού του λαού γενικώς.Οι διάσπαρτοι προβοκάτορες μέσα στο πλήθος έδιναν το ρυθμό στους κουκουλοφόρους για ν' αρχίσει ο πετροπόλεμος και το κυνηγητό των διαδηλωτών με προφανή στόχο να τους εκδιώξουν από την πλατεία.


Δεν γνωρίζουμε ποιοι οργανώνουν και διαχειρίζονται τις Αστυνομικές επιχειρήσεις αλλά έκανε μπαμ από μακριά ότι στόχευαν στο να  φοβηθούν οι απλοί διαμαρτυρόμενοι πολίτες-οικογενειάρχες και να εγκαταλείψουν την πλατεία.Αφιονισμένοι αστυνομικοί,με ανεξήγητο μίσος για τον κόσμο που ήταν απέναντί τους έκαναν χρήση χημικών κατά πρόσωπο και απρόκλητα.Μέχρι και το ιατρείο στο μετρό του Συντάγματος φρόντισαν να το μετατρέψουν σε θάλαμο αερίων.


Αποτέλεσμα όλων αυτών δεκάδες τραυματισμοί πολιτών και αστυνομικών,καμμένα και λεηλατημένα κτίρια και αμέτρητες καταστροφές δημοσίων και ιδιωτικών χώρων.
Με τις εικόνες των γεγονότων να κάνουν  το γύρω του κόσμου και να αμαυρώνουν το προφίλ της χώρα μας,αποτρέποντας τους τουρίστες να έρθουν,δέχτηκε κορυφαίο πλήγμα εκ των έσω ο τουρισμός μας,που κακά τα ψέματα είναι η βαριά μας βιομηχανία.


Κι όμως πέρασαν τα μεσάνυχτα και κανένας πολιτικός ή ένστολος δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του ή έστω από ευθιξία. 
Ο υπουργός Προ-Πο, Χρήστος Παπουτσής,αρκέστηκε να ζητήσει από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας,  Αντιστράτηγο Ελευθέριο Οικονόμου, την άμεση και εξονυχιστική έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση, απόψε κιόλας, της υπόθεσης του βίντεο με τους προβοκάτορες που προβλήθηκε στο σημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.Και με τη  σειρά του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διέταξε  την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής,η οποία διεξάγει  ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).

Το ΄πα εγώ στο σκύλο μου κι ο σκύλος στην ουρά του δηλαδή!

Μέχρι κει φτάνει η ευθιξία όλων κι αυτό γιατί προβλήθηκε το βίντεο από ένα κανάλι αλλιώς θα παρέμειναν στο γυάλινο κόσμο τους και θα απολάμβαναν ως Νέρωνες την πρωτεύουσα να φλέγεται.


Παρεμπιπτόντως έχουμε ανώτατο άρχοντα σ' αυτή τη χώρα;Κι αν ναι τι ακριβώς κάνει;

3 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Καλά σοβαρά μιλάς; Να παραιτηθεί η Υπουργάρα μας άπο την στιγμή που φταίει ο θυρωρός του Υπουργείου;
Εδώ είναι η Ελλάδα του σοσιαλισμού
και του πολυτεχνείου ρε αχάριστοι!
Σοβαρευτείτε παρακαλώ, σοβαρευτείτε!
(Τϊ ζώο είναι αυτό το "ευθιξία";)

zeidoron dtsoukas είπε...

Αδη μ' αρέσει που 'χεις το κουράγιο και το διασκεδάζεις!
Εχουμε μπλέξει πολύ άσχημα φίλε μου και δεν βλέπω πως θα ξεμπλέξουμε απ' αυτούς.Να είσαι καλά,καλημέρα!

ΑΔΗΣ είπε...

Καλημέρα φίλε μου και σ'εσένα.
Αχ ξεχνάς! Δές κάτι φωτογραφίες
του 1940 που πάνε στον πόλεμο με
γέλια και τραγούδια. (Αντιγράφω).
Που λές αγαπητέ μου :
Είναι πολύ εύκολο να ξεμπλέξουμε
αλλα πιό δύσκολο να συνεχίζουμε
να είμαστε μπλεγμένοι. Μία λύση :
ΧΕΡΙΑ και λίγα έως διόλου ΛΟΓΙΑ.
(Δές κι αυτό για να καταλάβεις
πώς φαίνονται στα μάτια μου).