Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Απέκλεισαν τους ελεγκτές της Τρόϊκας στο Υπ. Οικονομικών


Αδιόριστοι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ έχουν αποκλείσει τις εισόδους του Υπουργείου Οικονομικών με αποτέλεσμα οι ελεγκτές της Τρόϊκας να έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο κτίριο.
Αυτή τη στιγμή και οι δύο είσοδοι φυλάσσονται από δυνάμεις της Αστυνομίας αλλά δεν μπορεί κανείς να μπει και να βγεί.

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή
Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή
'Εξω από το υπουργείο βρίσκονται δεκάδες επιτυχόντες γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, οι οποίοι θα απασχολούνταν στο Υπουργείο Οικονομικών. Πρόκεται για 545 άτομα που έχουν επιτύχει στο διαγωνισμό από το 2008.

Οι συγκεντρωμένοι υποστηρίζουν ότι είχαν κλείσει ραντεβού με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος ομως δεν τους δέχτηκε γιατί είχε το ραντεβού με τους εκπροσώπους της τρόϊκας.

Πριν λίγο συνελήφθη άντρας ο οποίος προσπάθησε έστησε μια σκηνή στην είσοδο του υπουργείου.

Αυτή είναι η σκηνή που οδήγησε στη σύλληψη του διαδηλωτή
Αυτή είναι η σκηνή που οδήγησε στη σύλληψη του διαδηλωτή
Όπως δήλωσε στο Νewsit εκπρόσωπος των αδιόριστων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, Bάνια Λουφαρδάκη "μας κοροϊδεουν και αυτό δε θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί".


update (6:00 μμ):Οι εκπρόσωποι της τρόικας συνοδευόμενοι από άνδρες της Ασφάλειας με πολιτικά βγήκαν από την κεντρική είσοδο του κτιρίου, αφού σηκώθηκε το ρολό και έσπευσαν στα αυτοκίνητά τους. Επικράτησε συναγερμός εκείνη την ώρα, με τους τροϊκανούς να τρέχουν προς τα σημεία που τους υποδείκνυαν οι άνδρες της ασφάλειας, αλλά μέσα στο αλαλούμ μία κυρία της τρόικας ξέμεινε.

Το NewsIt που βρισκόταν στο σημείο απαθανάτισε το αλαλούμ αλλά και την κυρία της τρόικας να ψάχνει στους δρόμους γύρω από το υπουργείο να βρει το αυτοκίνητο και αναρωτιόταν στα αγγλικά "πού πάμε τώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom