Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποστάτης & αποστάτες είναι όσοι πρόδωσαν το ΠΑΣΟΚ, τις ιδέες & τις αρχές του!

ANNA FLO είπε...

Είναι δύσκολες οι συνθήκες που βιώνουμε ως χώρα και δεν έχω διάθεση ούτε να γελάσω με τις χιουμοριστικές φώτο .Όμως σκέψου τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε αστυνομία και το τείχος της ντροπής που λένε....σκέψου μόνο πόσο εύκολα μετατρέπεται σε όχλο ο κάθε πολίτης που έχει ''ελευθέρας''!!!
Καλησπέρα Δημήτρη, τι κάνεις;;;

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Ανώνυμε έτσι είναι όπως τα λες αλλά αυτοί που διαστρεβλώνουν τα πάντα προσπαθούν ν' αλλάξουν και το νόημα των λέξεων και την ιστορία.

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλησπέρα Αννα μου,δόξα τω Θεώ από υγεία καλά είμαι αλλά κοντεύω να τρελαθώ με όσα γίνονται από χτες το πρωί.Απλά θέλω να πω στην παρατηρησή σου περί όχλου ότι αυτοί που έκαναν τα όργια στην πλατεία δεν ήταν πολίτες!Δες εδώ.
Ημουν κάτω και σε πληροφορώ πως δεν έχω ξαναδεί τόση μεγάλη αστυνομική δύναμη στο κέντρο της Αθήνας.Μέχρι της 12 τα πάντα ήταν ήρεμα και μετά από το πουθενά ξεφύτρωναν κουκουλοφόροι.Από poy πέρασαν αφού σε όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στη Βουλή ήταν χιλιάδες αστυνομικοί.Πως δεν είδε κανένας μας αυτά τα τεράστια κοντάρια και τις βαριοπούλες.Να είσαι σίγουρη πως δεν ήταν πολίτες κι αυτό το πράγμα μπροστά στη Βουλή για μένα είναι χειρότερο από το γύψο του Παπαδόπουλου.Ελληνες ήμασταν και οι απο δω και οι από κει.
Να είσαι καλά και μακάρι να μη δούμε χειρότερα.Η εντύπωσή μου είναι ότι και οι μεν και οι δε παίζουν και νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες τους,ούτε για το λαό,ούτε για την πατρίδα!

Read more: Go to TOP and Bottom