Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Τρέμουν στου Μαξίμου μήπως ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου


Η απογευματινή ψυχρολουσία που δέχτηκε το Μαξίμου με την παραίτηση του Βουλευτή Φλώρινας Γιώργου Λιάνη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ προκαλεί τριγμούς στο κυβερνητικό οικοδόμημα.
Λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις δηλώσεις του Βουλευτή Κοζάνης κυρίου Αθανασιάδη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο αυτομάτως η κοινοβουλευτική δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι μόλις 154 έδρες.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος μοιάζει με καζάνι που βράζει και υπάρχουν φόβοι ότι πιθανότατα η πρωτοβουλία Λιάνη θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα ακολουθήσουν κι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ,οπότε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών είναι πλέον ορατό.

Ο πρωθυπουργός όταν πληροφορήθηκε την παραίτηση Λιάνη είπε:"ας έρθουν να με ρίξουν"!Δεν θέλει ν' ακούσει κουβέντα για εκλογές και θα επιμείνει μέχρι τελικής πτώσεως στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου μεταθέτοντας τις ευθύνες στους εναπομείναντες βουλευτές λέγοντας "ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του"!

update 21:30: πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως ο πρωθυπουργός θα συναντήσει εκ νέου αύριο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!!Δεν φαίνεται να γλιτώνουμε τις εκλογές καλοκαιριάτικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom