Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Ζήτω!!! Έφτασαν οι εκπτώσεις στην ακτοπλοΐα
Μειώσεις ούτε καν έως εκεί που ήταν πριν τις αυξήσεις των πλοιοκτητών
«Η «επιτυχία» του κ. Διαμαντίδη στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τριπλή: 1) και έσοδα του κράτους έχασε για πάντα, 2) και τις τιμές στα εισιτήρια δεν συγκράτησε, 3) και επικοινωνιακά, «κατέστρεψε» μία θετική επιλογή της κυβέρνησης. Μπράβο!».

Οι «Αγανακτισμένοι» στην Πάρο ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ
Νέα συγκέντρωση Σάββατο 4 Ιουνίου
«Η μεγαλύτερη έκπληξη για όσα γίνονται στην Πάρο έχει προέλθει στην τοπική πολιτική σκηνή. Έχει μείνει στην άκρη... Άλλοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι γίνεται, άλλοι δεν θέλουν να καταλάβουν και άλλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται, δίχως επιτυχία όμως...».



Ψίθυροι... από την Ταϊλάνδη
«Άντε πάλι. Θέλω να αγιάσω μα δεν μ' αφήνουν. Διαβάστε τι γράφει πάλι το δελτίο τύπου της τουριστικής επιτροπής για την έκθεση που πήραμε μέρος, στο περίπτερο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου που μας έβαλαν σε μια γωνία μ' ένα stand. «Από το stand του Δήμου Πάρου πέρασαν ο Πρέσβης Ινδοκίνας κος Ahmad Rusdi». Ποια χώρα είναι αυτή πάλι η Ινδοκίνα τον Στρος Καν μου μέσα; Αμάν πια με αυτές τις αερολογίες και τα μεγαλοπιάσματα της τουριστικής επιτροπής. Μήπως είναι εκπρόσωπος των κρατών της νοτιοανατολικής Ασίας; Άντε, βοήθεια σας δίνω πάλι».

Ανασκαφικές έρευνες της ΚΑ' ΕΠΚΑ στην Αντίπαρο
«Για τον λόγο αυτό έχουν ιδιαίτερη σημασία οι ανασκαφικές έρευνες που πραγματοποιεί η ΚΑ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων τα τελευταία δύο χρόνια».

Προς κλείσιμο λιμανιού;
«Την περασμένη Τετάρτη 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Δημοτικών Συμβουλίων Πάρου, Αντιπάρου και των φορέων των νησιών για την εκτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί γύρω από τα προβλήματα υπολειτουργίας του Κ.Υ. Πάρου».

Τα Αντιπαριωτόπουλα στην πρώτη γραμμή
«Εξαιρετικά δείγματα συμμετοχής τους σε καθημερινές δράσεις δίνουν τα νέα παιδιά της Αντιπάρου».

Νίκη ή σωστή ανάπτυξη; Του Μ. Παπαδάκη
«Τέλος, είδαμε γονείς στην κερκίδα να εκδηλώνονται με τρόπο που έφερναν σε δύσκολη θέση τα παιδιά».

Μνημόσυνο Ν. Στέλλα
«Η ημέρα δεν προσφερόταν για «εκθέσεις ιδεών». Ατυχώς, αυτό το «φάουλ» το έκανε ο υφυπουργός περιφερειακής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας κ. Π. Ρήγας».

Παραβατικότητα και αστειότητα πάνε μαζί του Δ.Μ.Μ.
«Πήγα την περασμένη εβδομάδα στη Νάουσα να κάνω μία βραδινή βόλτα. Ό,τι θέλει ο καθένας. Και να πεις ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει μέσα στο κατάστημά του, τότε, να σου πω «γούστο του και καπέλο του». Αλλά εδώ μιλάμε για το τι κάνει στον δημόσιο χώρο».

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Αντίπαρο
«Ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου με την υποστήριξη του Δήμου Αντιπάρου και των επαγγελματιών του νησιού διοργανώνει ανοιχτό ποδηλατικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου».
http://fileleutheros.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom