Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου


H WWF παρέδωσε μελέτη για τους υγροτόπους στο Δήμο Στο Πόδι...
«Γύρω από τις περιοχές των υγροτόπων συζητούνται σημαντικές αλλαγές που είναι δυνατόν να επηρεάζουν ευρύτερες περιοχές του νησιού σε πολλά επίπεδα. Η εργασία της WWF είναι εμπεριστατωμένη στη βάση πολύ συγκεκριμένων κατευθύνσεων όμως. Πρέπει να αναζητηθεί η γνώμη των πολιτών, αφού τους δοθεί η ενημέρωση που αναλογεί».

Του Κοντού το πανηγύρι!
Άνω - κάτω το Δημοτικό Συμβούλιο
«Σημειώνουμε ότι για πολλοστή φορά τον κ. Κοντό δεν υπερασπίστηκε κανένας σύμβουλος της πλειοψηφίας, ούτε ο κ. Βλαχογιάννης. Μετά τη λήξη της συνεδρίασης μάλιστα αρκετοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας τηλεφώνησαν σε συμβούλους της αντιπολίτευσης και τους εξέφρασαν τη συμπάθειά τους «για τον απαράδεκτο τρόπο της συμπεριφοράς του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου».

Συνεχίζουν οι «αγανακτισμένοι πολίτες» Πάρου
«Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε ποιοι είναι αυτοί οι αγανακτισμένοι; Κάποιοι βιαστικοί μας έβαλαν ταμπέλα και μας βάφτισαν αναρχικούς, νεοδημοκράτες, κομουνιστές, πασοκτζίδες προβοκάτορες κτλ. ΟΧΙ δεν είμαστε κάτι από όλα αυτά, είμαστε ΟΛΑ αυτά μαζί!».

Οι βολεμένοι θολοκουλτιουράρηδες της Πάρου. Του Δ.Μ.Μ.
«Καθίστε στα αυγά σας και συνεχίστε κύριοι «τίποτα» τα αμπελοσοφικά σας κείμενα και μετρήστε τους μπλε και πράσινους μενεξέδες του νησιού μας. Η απήχησή σας είναι μονάχα μέσα σ' ένα κύκλο που αφορά μία παρέα πουθενάδων της Πάρου».

Μένουμε χωρίς Kite surf;
«Σύμφωνα με γνώστες του αντικειμένου (λόγω της αυστηρότητας των όρων) είναι πολύ δύσκολο να δοθούν άδειες για διενέργεια ενασχόλησης με το kite surf. Κάτι που θα επιφέρει ένα «χτύπημα» στον τουρισμό του νησιού μας».

Άνω - Κάτω για τη 2η γλώσσα και στο «βάθος» τα ολοήμερα
«Αν υπάρξει πρόβλημα, θα είναι στα Δημοτικά Σχολεία Αγκαιριάς και Κώστου - Λευκών. Πάντως, ένας άλλος αστάθμητος παράγοντας είναι το ότι απαιτείται να είναι και οι δύο γονείς των μαθητών του ολοήμερου, εργαζόμενοι».

Η ΕΠΣ Κυκλάδων και η απομύζηση του ποδοσφαίρου της. Του Μιχ. Παπαδάκη
«Η αίσθηση που έχω είναι ότι οι άνθρωποι που κρατούν τα ηνία της ΕΠΣ Κυκλάδων τόσα χρόνια, πρέπει με συντονισμένες προσπάθειες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να βγουν στην αγορά με σκοπό να βρεθούν τα κονδύλια που χρειάζονται δίχως να χρειαστεί να ζητιανεύουν από τον ΟΠΑΠ και την ούτως ή άλλως υπερχρεωμένη ΕΠΟ».

Ψίθυροι... Οι Στεφανοπουλικοί!
«Άσχετο: Αν το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου θυμίζει εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ο Κάτμαν ποιος είναι; Πάντως ο Κάτμαν στην εκπομπή είναι πάντα με ένα μικρόφωνο...».
http://fileleutheros.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom