Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Οι 33 Χιλιανοί μεταλλωρύχοι στην Ελλάδα


Στην Ελλάδα έφθασαν οι 33 Χιλιανοί μεταλλωρύχοι που είχαν εγκλωβιστεί μετά από ατύχημα για 69 ημέρες, προσκεκλημένοι της Ελληνικής Μεταλλευτικής Εταιρείας (ΕΛΜΙΝ), μαζί με τις οικογένειές τους.
Η πίστη στο Θεό ήταν αυτή που με κράτησε ζωντανό όλες εκείνες τις δύσκολες ημέρες, δήλωσε κατά την άφιξή του στον αερολιμένα Αθηνών ο Σαμουέλ Αβαλος.

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το δώρο προς τους Χιλιανούς μεταλλωρύχους, για τους οποίους ήταν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Κάρμεν Ιμπάνιεζ, πρέσβης της Χιλής στην Ελλάδα.

Οι Χιλιανοί μεταλλωρύχοι, με τις οικογένειές τους, θα γίνουν δεκτοί  σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια  στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ κατόπιν θα επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης παρουσία του υπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουν για τα Χανιά όπου θα παραμείνουν πέντε ημέρες.

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Καλό υπόλοιπο εβδομαδας και καλο μηνα . Ας εχουμε* προχειρο * παντα ενα χαμογελο να το μοιρασουμε σε οσους το εχουν αναγκη. Δεν στοιχιζει τιποτα,αλλα αξίζει πολλά.
Να εισαι παντα καλά.Αργω να περασω αλλα παντα προσπαθω να ειμαι συνεπης:)

Read more: Go to TOP and Bottom