Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Γ.Παπακωνσταντίνου έφη:"Το κράτος είναι ανίκανο"!

Γιώργος Παπακωνσταντίνου έφη:«Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν εμπεδώσει στον μέσο Έλληνα πολίτη την αίσθηση ότι η πολιτεία δεν μπορεί να εγγυηθεί τα αυτονόητα δικαιώματά του στη ζωή, την περιουσία του και στη δυνατότητα να περπατά στους δρόμους της πόλης του χωρίς φόβο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για «φόβο και ανασφάλεια που οδηγούν την κοινωνία σε αποσύνθεση».
«Ένα κράτος που δεν μπορεί να εγγυηθεί το στοιχειώδες αίσθημα ασφάλειας είναι ένα κράτος ανίκανο, που δεν έχει πλέον την εμπιστοσύνη των πολιτών», τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην κυβέρνηση, γιατί «αντί να συμπληρώσει και να βελτιώσει όσα βρήκε στο ευαίσθητο αυτό θέμα όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση, επέλεξε να κατεδαφίσει»!
Λόγια του νυν υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου λεχθέντα ένα χρόνο πριν όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν αντιπολίτευση και ο ίδιος εκπρόσωπος Τύπου.
Τώρα  που χορεύουν γύρω μας οι χειροβομβίδες,έχουμε νεκρό αθώο πολίτη μέρα μεσημέρι στο Βύρωνα,αφοπλίζονται αστυνομικοί εν μέση οδώ,οι ληστείες δεν αποτελούν καν είδηση αφού γίνονται η μία μετά την άλλη και οι εκρήξεις βομβών έχουν γίνει καθημερινό δρώμενο πως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το κράτος;Ξεχαρβαλωμένο ίσως;
Ανα πάσα στιγμή ο καθένας μας είναι εν δυνάμει υποψήφιο θύμα του οποιουδήποτε κακοποιού.
Η ζωή όλων μας κρέμεται από μια κλωστή,από την παρουσία μας σε λάθος τόπο τη λάθος στιγμή.
Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και για τους ίδιους τους αστυνομικούς που υποτίθεται προστατεύουν τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.
Τα πάντα έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού,οι αστυνομικοί άπειροι,ανεκπαίδευτοι και με ένα φόβο απέναντι στην πολιτική εξουσία καθίστανται εύκολοι στόχοι στυγνών εγκληματιών.
Eπιτέλους κύριοι κάντε κάτι πριν γίνουμε χειρότερα από το Φαρ-Ουέστ και το Σικάγο!
Οι περισσότεροι πολίτες ούτε μέσα στο σπίτι τους δεν αισθάνονται ασφαλείς πλέον.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα δωστε ταξιδιωτικα εγγραφα και να φυγουν οι μεταναστες
απ τις φυλακες οχι αδειες
οι αστυνομικοι να εκπευδευοντε πολυ καλα

ολοι στη βουλη να κοψουν τις σπαταλες η
εφορια να κοιτα τις αποδειξεις ΔΕΚΟ πριν "τιμωρησει"
Ελληνες σε εγρηγορση η Ε. Ε βαζει εμας μπροστα για τη καταρευση του ευρω που ηδη διαφαινετε.

apneagr είπε...

Γ.Παπακωνσταντίνου (πριν ένα χρόνο στην αντιπολίτευση): "Το κράτος είναι ανίκανο"!

angel είπε...

eilikrina oti k na poume tha einai ligo meta apo ola auta pou eginan sth perioxh tou vurwna..
ena palhkari 25 etwn xanei th zwh tou kai afhnei pisw mwro, gunaika, goneis kai aderfh.
Eleos pia..se ti xwra zoume??
As stamathsoun nasxolountai me diazugia kai tatianes kai AS ANALABOUN EPITELOUS THN EUTHUNH GIA NA GINEI H ELLADA H XWRA POU THA NIWTHEIS PRAGMATIKA ASFALEIA KAI PROSTASIA..giati etsi opws pane ta pragmata se ligo den tha vgainei kaneis mas apo to spiti tou gia na mhn vrethei <>..einai dunaton nakoume auta ta logia????

Read more: Go to TOP and Bottom