Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Σφίξτε κι άλλο το ζωνάρι για να ταξιδεύει η κυρία Μάγια






Η Μάγια λέει οτι δεν θέλει να φύγει απο την ΕΡΤ και να σταματήσει να ταξιδεύει!

Η Πολίτης της Μπανανίας σας έλεγε οτι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει Μάγια Τσόκλη! Μετά άλλαξα γνώμη γιατί έμαθα πόσα παίρνουν οι κλητήρες στην Βουλή, αλλα τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον Μάγια θα γίνω. Μιλάει για τα ταξιδάκια της και τα λεφτάκια της σαν να είναι πετσετάκια που δεν τα βρίσκει λέει πολλά για τους κόπους της (?), και λέει οτι βουλευτίνα έγινε γιατί έχει ταξιδέψει πολύ (?) και μπορεί η εμπειρία της αυτή να φανεί χρήσιμη. (?)

Όχι κυρία μου, η δική μας η ανεργία, και η γνώση της ζωής και του αγώνα που δίνουμε καθημερινά μπορεί να είναι χρήσιμη σε αυτό τον γελοίο τόπο, ΟΧΙ η εμπειρία σου στα ταξιδάκια και τα κονε σου! Εμεις είμαστε χρήσιμοι σε αυτή την χώρα, εσείς είστε οικογενειακά παράσιτα και κρίμα οι εκπομπές που είχες! Διαβάστε το άρθρο στο Βήμα.

Διαβάζω λοιπόν:

-Πλήρη ασυλία από τα ΜΜΕ έχει, φαίνεται, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ταξιδεύτρια Μάγια Τσόκλη… Ενώ έγινε χαμός για τους μισθούς και τα προνόμια στην ΕΡΤ, ενώ υπήρξε θέμα για δύο συναδέλφους της βουλευτές, για την ίδια, που παίρνει και τα περισσότερα, υψώθηκε πέπλο προστασίας… Μίλησε λοιπόν στο Βήμα και πάει να βγει κι από πάνω! Μας λέει ότι καλώς συνεχίζει τις εκπομπές και ότι δεν μπορεί να σταματήσει τα ταξίδια… Και τότε γιατί δεχτήκατε να εκλεγείτε βουλευτής, κυρία μου; Υποστηρίζει ότι το κόστος κάθε επεισοδίου είναι 24.500 ευρώ, την εταιρεία που τα φτιάχνει την έχει ο σύζυγός της (!!!), το κόστος ανά επεισόδιο είναι 9000 ευρώ, άρα το καθαρό κέρδος αυτής και του συζύγου της είναι 15.500 ευρώ! Ανά εκπομπή!!! Τρελά πράγματα… Και δεν επαναστατεί κανείς… Κι έχουμε την κυρία Τσόκλη να παίρνει κάθε μήνα το βουλευτικό δεκαχίλιαρο και αυτή να ταξιδεύει ανά τον κόσμο… Και την ίδια στιγμή να εισπράττει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την ΕΡΤ (κάνοντας …το κομμάτι της ανά τον κόσμο), ενώ με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να δουλέψουν στην ΕΡΤ δεκάδες δημοσιογράφοι – νέα παιδιά.
Από: bananiagr.wordpress.com

Σημ.Ζείδωρον:στο χωριό μου λένε "μάζευε κι άς είν και ρόγες"! κι επίσης "φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι"!
Εσείς κύριε πρόεδρε δώστε μια πεντακοσάρα το χρόνο στην κυρία για τα υπερατλαντικά ταξιδάκια της, βουλευτίνα ούσα και ζητήστε θυσίες από τους μεροκαματιάρηδες και τους ανέργους!
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνετε ότι κάποια πράγματα προκαλούν τον κοινό νου;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θρασύτατη και προκλητική!

Αλλά τι να το κάνεις που βρίσκει και τα κάνει.

Αλίμονο μας, δεν ξέρω τι άλλο να πω...

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ασε Ζει γιατι τα εχω πάρει ποικιλοτρόπως
Μα σε ποιους νομιζουν ότι μιλανε μωρέ, ήθελα και να ήξερα

Vassilis είπε...

Πριν από λίγες μέρες έτυχε να δω λίγες σκηνές από ένα επεισόδιο του "Ταξιδεύοντας" στο οποίο η κυρία Μάγια συμμετείχε στην παρασκευή μιας ισπανικής ομελέτας.

Δεν γνώριζα αυτά που γράφεις στην ανάρτηση αλλά διάβασα το περίφημο «Ο λόγος που μου ζήτησαν να γίνω βουλευτής είναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που ζει στον κόσμο και ενδεχομένως να είναι χρήσιμο για μια Βουλή να συμμετέχει σε αυτήν και ένας άνθρωπος που έχει επισκεφθεί και έχει ζήσει σε όλον τον κόσμο».
Έχω πια την αίσθηση ότι η ομελέτα έγινε με τα σπασμένα ... "αυγά" όλων μας.

Βάσσια είπε...

Και έβλεπα τα ταξίδια της - ομολογώ.
"Σήμερα" μαθαίνω ότι πληρώθηκαν ακριβά.
Η κρατική τηλεόραση έχει εξελιχθεί σε "δήμιο".

Καλησπέρα

thumbelina είπε...

Kαι μου άρεσε και την έβλεπα την εκπομπή της, τι να πω, ιδέα δεν είχα, όπως και για τόσα άλλα φυσικά..
εμείς να είμαστε καλά να τους πληρώνουμε...
καλό βράδυ!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Aγαπητή φίλη του Bananiagr τι άλλο να πεις;Μια χαρά τα έγραψες κι αφού δεν ντρέπονται αυτοί στο τέλος θα νιώθουμε ένοχοι εμείς που τους κρίνουμε!Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Βασίλη το χειρότερο απ' όλα είναι το θράσος χιλίων πιθήκων που λένε!
Με τη λογική της κυρίας όλοι οι πιλότοι που εξ επαγγέλματος έχουν κάνει περισσότερα ταξίδια απ' αυτή θα έπρεπε να τιμηθούν με βουλευτική θέση και μάλιστα άνευ σταυρού,όπως η ίδια.
Καλό είναι τ' αυγά να τα φυλάξουμε γιατί θα χρειαστούν σύντομα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου δυστυχώς αλλά ξέρουν πολύ καλά πως απευθύνονται σε υπηκόους ιθαγενείς,που 'χουν μάθει να καταπίνουν τα πάντα αμάσητα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Κατά την ίδια Βάσσια μου δεν πληρώθηκαν ακριβά γιατί στην τσέπη της έβαζε μόνο 3200 τα υπόλοιπα πήγαιναν στην εταιρία του συζύγου της!Δεν υπάρχει ΤΣΙΠΑ παιδάκι μου κι οι προφέσορες την έκαναν και βουλευτίνα.Καλό βράδυ να έχεις!

zeidoron dtsoukas είπε...

Τhumbelina μου δεν είπε κανένας ότι ήταν κακές οι εκπομπές της,καλές ήταν αλλά πανάκριβες!
Και στο ΣΚΑΪ βλέπουμε ωραία ντοκυμαντέραλλά δεν τα πληρώνουμε από την τσέπη μας.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom