Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Χωρίς βραχιολάκια στον εισαγγελέα ο Πέτρος Κωστόπουλος για χρέη προς το δημόσιο

Ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του, αλλά στην ΓΑΔΑ όπου και παραδόθηκε για χρέη προς το Δημόσιο.
- Χωρίς χειροπέδες οδηγήθηκε στα δικαστήρια λίγο μετά τη μία ο Π. Κωστόπουλος
- Για χρέη στο ΙΚΑ και προς τρίτους ύψους σχεδόν 400.000 ευρώ η δίωξη σε βάρος του
- Υποστηρίζει πως έχει κάνει ρύθμιση για να πληρώσει τα χρέη
- Δικηγόρος Κωστόπουλου: "Ο πελάτης μου είναι ο μόνος έλληνας που πλήρωσε τα χρέη του αξιοποιώντας την προσωπική του περιουσία"


Τα χρέη προς το δημόσιο οδήγησαν στο “κρατητήριο” της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών τον γνωστό παρουσιαστή Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο παρουσιαστής σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες γνωρίζοντας πως έχουν κινηθεί σε βάρος του οι διαδικασίες για τα χρέη “πρόλαβε” τις εξελίξεις πηγαίνοντας οικειοθελώς στις 10 το πρωί να παραδοθεί στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας και να ζητήσει διακανονισμό που θα του επιτρέψει σύντομα να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και πιθανότατα άμεσα να αφεθεί ελεύθερος.

Στη συνέχεια προσήχθη χωρίς χειροπέδες στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπως αναμενόταν άλλωστε,λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον του έχουν κινηθεί διαδικασίες για χρέη προς το ΙΚΑ και προς τρίτους ύψους σχεδόν 400.000 ευρώ από την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον εκδοτικό χώρο τα περασμένα χρόνια.

Ο Π. Κωστόπουλος,που όπως είπαμε οδηγήθηκε στα δικαστήρια χωρίς να φορά χειροπέδες,μιλώντας με τους δημοσιογράφους είπε πως έχει κάνει ρύθμιση των χρεών του και πως προτίθεται να πληρώσει.

Δεν "βγήκε" σήμερα στην εκπομπή ο παρουσιαστής

Ο Π. Κωστόπουλος, όπως ήταν φυσικό, δεν εμφανίστηκε σήμερα στις οθόνες, δεν έκανε την εκπομπή όπως κάθε μέρα, στο πλατό εμφανίστηκε μόνο η σύζυγός του. 

Η Τζένη Μπαλατσινού πάντως δεν άφησε να εννοηθεί ότι συμβαίνει κάτι κακό, λέγοντας απλά ότι ο Π. Κωστόπουλος είχε μια δουλειά. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η δικηγόρος του Πέτρου Κωστόπουλου, Ιωάννα Καλαντάκη, είπε ότι ο κ. Κωστόπουλος, είναι ο μοναδικός Έλληνας που πλήρωσε τα χρέη του αξιοποιώντας την προσωπική του περιουσία. Εχει οφειλές προς το ΙΚΑ ύψους 190.000 ευρώ οι οποίες τρέχουν ακόμα και αυτή την περιόδο διότι, υπάλληλοι της εταιρείας δεν έχουν αποζημιωθεί και άρα τρέχουν οι εισφορές. Ο κ. Κωστόπουλος, δουλεύει σκληρά όπως και η σύζυγός του για να ζήσουν τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom