Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον Αρη - Απορρίφθηκε η αίτηση υπαγωγής του στο άρθρο 99

Μια μαύρη Δευτέρα ξημέρωσε για την ΠΑΕ Άρης, για όλη την οικογένεια του κιτρινόμαυρου συλλόγου, σοκάροντας τους πάντες!

Την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 αποφάσισε το δικαστήριο σήμερα, μία απόφαση-ταφόπλακα, που φέρνει τους "κιτρίνους" στο χείλος του γκρεμού.

Η εξέλιξη αυτή αποτέλεσε έκπληξη για τη διοίκηση του συλλόγου, που θεωρούσε ότι είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενταχθεί η εταιρία στη συγκεκριμένη νομική διάταξη που θα την απάλλασσε από πολλά χρέη.

Το νομικό επιτελείο του συλλόγου αναμένει να λάβει στα χέρια του τα πρακτικά με το σκεπτικό της απόφασης, ώστε να εξετάσει την αιτία που οδήγησε σε αυτήν την κατεύθυνση. Η απόφαση είναι ένα  κείμενο 35 σελίδων,που όταν μελετηθεί από το αρμόδιο τμήμα, η διοίκηση θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση με το τι μέλλει γενέσθαι.

"Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από τους νομικούς για να δούμε περί τίνος πρόκειται. Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ. Στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται πανικός", δήλωσε αμέσως μετά από το άκουσμα της είδησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα "Pressaris.gr".

Η πρώτη άμεση κίνηση της ομάδας είναι η κατάθεση αίτησης αναστολής, ώστε να διατηρηθεί η προσωρινή διαταγή που προστατεύει την ΠΑΕ έναντι των πιστωτών της. Μόλις καθαρογραφεί η απόφαση (περίπου σε έναν μήνα), ο Άρης θα καταθέσει εκ νέου αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, συμπληρώνοντας τις όποιες ελλείψεις υπήρχαν στον φάκελό του, έχοντας γνώση και του σκεπτικού.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν συμφωνίες και διακανονισμοί με τους περισσότερους νυν και πρώην ποδοσφαιριστές, με συνέπεια αυτό το "μέτωπο" να μην προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

Παρ' όλα αυτά, περιπτώσεις όπως εκείνες των Χουάν Κάρλος Τόχα, Ρονάλντο Γκιάρο και Νάτσο Γκαρσία, οι οποίοι δεν είχαν συμφωνήσει με τους προτεινόμενους διακανονισμούς, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, εφόσον ο Άρης δεν φανεί συνεπείς στις υποχρεώσεις του σε 1-2 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom