Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ρε Παπούλια κάνε κάτι!γίναμε ρεζίλι παγκοσμίως με τις παραιτήσεις των παλικαράδων

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Κάποιος να πιάσει τα γκέμια του αλόγου!
Θα γκρεμοτσακιστούμε όλοι με το θέατρο των παράλογων και κατόπιν εορτής παραιτήσεων των Κυβερνητικών Βουλευτών.
Ο Γιώργος αντί να τρέξει τώρα και να κλείσει τη Βουλή οδηγώντας  τη χώρα σε εκλογές κάθεται και συσκέπτεται με το παλαιολιθικό ΠΑΣΟΚ για τον Ανασχηματισμό.
Κύριε Παπούλια ξύπνα από το λήθαργο και κάνε επιτέλους μια ηρωική πράξη στη ζωή σου.Αφού δεν μπορείτε όλοι μαζί να μας σώσετε από τη χρεοκοπία,σώστε μας από το ρεζιλίκι!
Δεν ξεφτελίζεσαι μόνο εσύ,η κυβέρνηση του Γιώργου και το ΠΑΣΟΚ αλλά ολόκληρη η Ελλάδα διεθνώς.Ε όχι δεν σας φταίμε σε τίποτα.
Σταμάτα τώρα όσο προλαβαίνεις αυτή την ξεφτίλα να παραιτούνται ένα-ένα τα παλικάρια της φακής που ψήφισαν και με τα δύο χέρια το μνημόνιο.Είναι αστείο τώρα που το καράβι κοντεύει να φτάσει στον πάτο του ωκεανού τα ποντίκια να την κοπανάνε για να εγγράψουν επαναστατικές παρακαταθήκες για το πολιτικό τους μέλλον.Κλείστε τη Βουλή και κάντε τώρα εκλογές με νέα πρόσωπα,που να μη κουβαλάνε στις πλάτες τους αμαρτίες διαφθοράς.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα για χαζό τον έχεις?
Αυτός ο άθρωπος δέχτηκε να πληρώνεται(και παχουλά μάλιστα) για να ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
Αυτός είναι και αν δεν είναι....

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Θαλασσοκράτορα δεν έχεις άδικο αλλά εγώ προσωπικά ντρέπομαι με όσα συμβαίνουν.Βλέπουν τη μάσα να χάνεται και κάνουν σαν τρομαγμένα ποντίκια κι ο ανώτατος άρχοντας(λέμε τώρα!!!) κάθεται κι απολαμβάνει τα 300 χιλιάρικα της θέσης του.Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά στην ηλικία του τι θα τα κάνει μπορείς να μου πεις;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ντρεπεσαι γιατί εχεις τσίπα επάνω σου.
Που είδες τσίπα σ΄αυτα τα ρεζίλια για να ντραπούν?
Φιλιά στην οικογένεια φίλε μου.

gitsanas είπε...

Έρχεται η ώρα των δελφίνων, παιδιά...

gitsanas είπε...

Κι ο "δικός μας" εδώ ο Βερελής μπροστάρης...

zeidoron dtsoukas είπε...

Τα ωραία γίνονται τώρα φίλτατε που βγαίνουν ένας ένας και στηρίζουν το Γιώργο χαρακτηρίζοντας αποστάτες αυτούς που έφυγαν.Για γέλια είναι αλλά με τι καρδιά να γελάσεις!
Να είσαι καλά Θαλασσοκράτορα και τα δικά μας φιλιά.

zeidoron dtsoukas είπε...

Το διάβασα για τον κύριο Χρήστο που μαζί με τον Αλέκο Παπαδόπουλο πάνε να το παίξουν εκσυγχρονιστές.Τρελά πράγματα,για πολύ γέλιο αλλά με τόση φτώχεια τριγύρω πως να γελάσεις!
Γίτσα μου μην ξεχνάς πως ο "δικός" μας έχει και χαρτί δικαστηρίου ότι είναι πάλλευκος σαν περιστέρι,χώρια τις αντιστασιακές περγαμηνές της παραίτησης αλλά και της μη συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια.
Ποιος έλεγε;εεε ρεε γλέντιαααα!!!!

Read more: Go to TOP and Bottom