Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Αγρίνιο: Η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση Καφρίτσα μιλά για πρώτη φορά για τον χαμό του γιου της (βίντεο)


Πέρασαν έξι μήνες από το τραγικό δυστύχημα της 5ης Ιουλίου 2025 στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του ΟΑΕΔ, όπου και έχασε τραγικά τη ζωή του ο 21χρονος Θανάσης Καφρίτσας.

Μέσα στο φλεγόμενο όχημα, με τις συνθήκες του δυστυχήματος να ερευνώνται ακόμη, βρήκε τον θάνατο ο άτυχος Θανάσης.

Η μητέρα του μίλησε σήμερα για πρώτη φορά στην εκπομπή του Γ. Τσιμιτσέλη «Όπου υπάρχει Ελλάδα» επισημαίνοντας μεταξύ άλλων και την επικινδυνότητα του δρόμου

Η κ. Κωνσταντίνα Νάκου, περιγράφει το τραγικό εκείνο βράδυ, όπου όπως λέει, έγινε επικίνδυνη προσπέραση από άλλο αυτοκίνητο, σε διπλή διαχωριστική γραμμή, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

Το κορίτσι που ήταν επιβάτης στο Ι.Χ. που οδηγούσε ο Θανάσης ήταν τυχερό, σώθηκε από θαύμα και τραυματίστηκε ελαφρά, ο νέος όμως εγκλωβίστηκε στις φλόγες και έχασε τη ζωή τoυ με τραγικό τρόπο.

Ο Βασίλης Ζησιμάτος, δικηγόρος της οικογένειας, λέει από την πλευρά του, ότι όλοι περιμένουν πως η Εισαγγελέας θα προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε ο οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος να ταυτοποιηθεί και στόχος της οικογένειας είναι ο συγκεκριμένος δράστης να βρεθεί μπροστά στο φυσικό δικαστή του.

«Είναι ένας δρόμος επικίνδυνος, στενός, χωρίς ορατότητα με ελλιπή σήμανση, οι αρμόδιοι θα πρέπει να προβούν άμεσα σε έργα ώστε να μην θρηνήσουμε αλλά θύματα και να μην βρεθεί άλλη μητέρα στη θέση που είμαι εγώ σήμερα…», καταλήγει η μητέρα.

Δείτε το βίντεo:

https://www.agrinionews.gr/

Δείτε ΕΔΩ τις αναρτήσεις μας για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Θανάση Καφρίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom