Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Πάτρα: Διασωληνώθηκε εργαζόμενη στην καθαριότητα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Τα νεότερα για την υγεία της


Διασωληνώθηκε η εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας που παρασύρθηκε χθες από αυτοκίνητο, στην Πάτρα εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα εμφάνισε εσωτερική αιμορραγία χθες, ύστερα από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και διήρκεσε πάνω από πέντε ώρες. Έτσι, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως απαιτούνται πολλές φιάλες αίμα και ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική ενημέρωση μεταξύ των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων.

Το επόμενο 48ωρο, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι κρίσιμο για το αν θα σωθεί το πόδι της καθώς υπάρχουν πολλές φλεγμονές, που όμως αντιμετωπίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη εργαζόμενη μάζευε κάδους από τον δρόμο για να τοποθετηθούν σε φορτηγό της υπηρεσίας, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, με το οποίο έγινε η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι τον «τύφλωσε» ο ήλιος και δεν είδε την εργαζόμενη με αποτέλεσμα να την παρασύρει.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom