Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Τίποτα δεν χαλάει τις διακοπές του Κυριάκου


Στις… ρούγες των Χανίων εθεάθη την Τετάρτη το βράδυ να κάνει βόλτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που ήταν εξαφανισμένος πάνω από μία εβδομάδα και νέα του μαθαίναμε μόνο μέσα από τα συνήθη συγχαρητήρια τηλεγραφήματά του στους ολυμπιονίκες.

Σε χαλαρή διάθεση και με γένια μίας εβδομάδας περίπου, δείγμα ότι είναι σε διακοπές εδώ και μέρες, ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι μετά το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, στις 30 Ιουλίου, στο οποίο έδωσε το ελεύθερο στους υπουργούς να φύγουν για διακοπές για μία εβδομάδα, έσπευσε να φύγει πρώτος αυτός – και όχι για μία εβδομάδα, αφού, εκτός απροόπτου, θα γυρίσει στην Αθηνά μετά τον Δεκαπενταύγουστο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν έκανε χαλαρή βόλτα στα Χανιά και, όπως γράφει το zarpanews.gr, σταμάτησε σε ένα καινούργιο κατάστημα εστίασης, όπου ήπιε μια τσικουδιά και ευχήθηκε. «Στην υγειά μας. Καλές δουλειές» ακούγεται να λέει σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media. 

Ο πρωθυπουργός και φέτος επέλεξε τα Χανιά για τη θερινή ανάπαυλα ύστερα από μια ιδιαίτερη δύσκολη περίοδο για τον ίδιο και την κυβέρνησή του, όπως ήταν αυτή μετά τις ευρωεκλογές και το κακό για τη Ν.Δ. αποτέλεσμα.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται ιδιαίτερα και απολαμβάνει τις διακοπές του, παρότι το καλοκαίρι είναι μακρύ και δύσκολο, με την ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα και στα καταναλωτικά προϊόντα να κρατά καλά, όπως και οι απειλητικές διαθέσεις των Τούρκων στην Κάσο, στο Αιγαίο και στην Κύπρο! 

Κι όπως όλα δείχνουν, δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό θα είναι και το φθινόπωρο, με πρώτη στάση τη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του θα κάνουν μικρές εξορμήσεις και στην ενδοχώρα, ενώ φυσικά θα κάνει και τις βουτιές του, όπως κάθε χρόνο, στο αγαπημένο του Μαράθι. 

Και μην ξεχνάμε ότι περιμένει πάντα και η Τήνος, όπου βρίσκεται το άλλο εξοχικό του (ίσως ταξιδέψει εκεί στη γιορτή της Παναγίας), αλλά και ο τελευταίος του αγαπημένος προορισμός, τα Ζαγοροχώρια. 

                                                                                                                                                     δημοκρατία 9/8/24                                                                                                                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom