Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Πύργος: «Ζούσε την ζωή του στο τέρμα, σαν να ήταν η τελευταία του μέρα…» ο 45χρονος - Είχε άλλα δύο τροχαία ατυχήματα (φωτο & βίντεο)


Σε θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινότητα του Πύργου, έπειτα από τον θάνατο του 45χρονου Γιάννη Σάσσαλου, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/08) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, όταν έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτυπήσει με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε δύο κολώνες.

της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Ο 45χρονος Γιάννης, με καταγωγή από τη Ζαχάρω Ηλείας, ήταν γνωστός σε όλη την Ελλάδα για το επίπεδο των γνώσεων που κατείχε, ώστε να «στήσει» ένα γρήγορο όχημα σωστά και να του αποδώσει την μέγιστη δύναμη, ως τεχνικός και προγραμματιστής αυτοκινήτων και μηχανών. Μάλιστα, ήταν λάτρης της ταχύτητας, και συμμετείχε με επιτυχία σε αγώνες, τόσο στους τέσσερις, όσο και στους δύο τροχούς.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η αγάπη του και το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα και για την ταχύτητα, αποδείχθηκαν μοιραία, αφού οδηγώντας ένα BMW Z4 – μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης, κόπηκε το νήμα της ζωής του.

Στο enikos.gr μίλησε ένας στενός φίλος του Γιάννη, ο οποίος έκανε λόγο για ένα αγαπητό πρόσωπο, προς τους περισσότερους, καθώς και για έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, που είχε βοηθήσει αμέτρητα άτομα στον χώρο, και είχε, ίσως, τις περισσότερες γνώσεις από όλους όσον αφορά το αντικείμενο της εργασίας του.

«Ήταν αγαπητός στους περισσότερους, αν και ήταν δύσκολος χαρακτήρας και δεν ταίριαζε με πολλούς. Όπως είναι λογικό, είχε εχθρούς αλλά και φίλους. Βέβαια, έχει δουλέψει αφιλοκερδώς πάμπολλες φορές και πάντα ήταν ο άνθρωπος που θα σε έβγαζε από την δύσκολη θέση με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσε. Ζούσε την ζωή του στο τέρμα, σαν να ήταν η τελευταία του μέρα. Στην κυριολεξία…».

Έτερος φίλος του Γιάννη, ανέφερε στο enikos.gr πως ήταν ένα ξεχωριστό παιδί και ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. «Το μόνο ελάττωμά του ήταν ότι του άρεσε να τρέχει. Έφτιαχνε αυτοκίνητα, «εγκεφάλους», προγραμμάτιζε και αναβάθμιζε οχήματα».

Τα δύο τροχαία ατυχήματα

Ήταν ακριβώς πριν από ένα χρόνο όταν ο Γιάννης, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, τότε οδηγώντας τη μηχανή του συγκρούστηκε με βαν, το οποίο με βάση τις ίδιες πηγές κινούνταν αντίθετα από τη ροή της κυκλοφορίας. Τότε, ο 45χρονος είχε υποστεί σοβαρά κατάγματα.

Στις 24 Απριλίου 2024, είχε και άλλο ατύχημα στην οδό Αγ. Γεωργίου και πάλι με μηχανή, όταν σε εκτροπή του δίκυκλου νωρίς το απόγευμα, χτύπησε σε κράσπεδο πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο

Το συγκλονιστικό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα, όταν ο 45χρονος κατευθυνόταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης.

Βρισκόταν έξω από το ίδρυμα Νέα Βασιλειάδα, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και λίγα μέτρα πιο κάτω «θέρισε» δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού. Από το σπορ αυτοκίνητο των 600 ίππων, κατά την διπλή πρόσκρουση, το σώμα του εκσφενδονίστηκε στο κέντρο της οδού.

Ο 45χρονος κείτονταν νεκρός αφού ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο δρόμος είχε γεμίσει με συντρίμμια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο.

Ειδικότερα, 45χρονος ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δύο στύλους ηλεκτροφωτισμού και κατέληξε σε παρακείμενο αγρόκτημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου οδηγού.

Διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom