Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη η 43χρονη δικηγόρος μετά από μήνυση του γνωστού ποινικολόγου - «Διέρρευσες προσωπικά μου δεδομένα με σκοπό να με βλάψεις»


Στα κρατητήρια της αστυνομίας βρίσκεται από το Σάββατο η 43χρονη δικηγόρος, που κατήγγειλε τον Κυριακή των Βαΐων γνωστό ποινικολόγο για εξύβριση.

Ο λόγος που συνελήφθη είναι γιατί ο ποινικολόγος τη μήνυσε το πρωί του Σαββάτου στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών για παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων.

Συγκεκριμένα, την κατηγορεί ότι διέρρευσε σε τηλεοπτική εκπομπή προσωπικά τους μηνύματα με ερωτικό αλλά και επαγγελματικό περιεχόμενο, τα οποία προβλήθηκαν μάλιστα δημόσια.

Η 43χρονη, μετά τη μήνυση του ποινικολόγου, συνελήφθη και οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Της ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Παράλληλα, οι δύο δικηγόροι περιμένουν και την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας που διενεργείται από την Εισαγγελία Πειραιά, αυτή τη φορά με βάση τις μηνύσεις που έχουν υποβάλει ο ένας στον άλλο.

Η 43χρονη επιμένει ότι ο ποινικολόγος τη χτύπησε και την εξύβρισε. Έχει εξεταστεί και από δημόσιο ιατροδικαστή την επόμενη ημέρα της καταγγελίας της, προσκομίζοντας την έκθεση στη δικαιοσύνη.

Σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι ο ποινικολόγος την χτύπησε ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, με την ίδια να βρίσκεται σε σοκ. Παραδέχτηκε ότι υπήρχε προσωπική σχέση και επιμένει ότι εργαζόταν στο δικηγορικό του γραφείο παίρνοντας μισθό 400 ευρώ.

Ο ποινικολόγος, λίγες ημέρες μετά τη μήνυσή της, απαντά με άλλη μήνυση, ενώ η σύζυγός του δηλώνει ότι η 43χρονη δεν είχε καμία εργασιακή σχέση με το γραφείο τους.

Ποινικολόγος και 43χρονη δίνουν διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη στις 28 Απριλίου έξω από το γήπεδο του Ρέντη.

Ο ποινικολόγος ισχυρίζεται ότι: «Η εγκαλούμενη ούρλιαζε, με εξύβριζε χυδαιότατα, με αποκαλούσε “σκουπίδι, αλήτη, τιποτένιο, σίχαμα” και άλλες βρισιές, τις οποίες ντρέπομαι να αναφέρω, ενώ εξύβριζε την οικογένειά μου χωρίς λόγο και μου είπε ότι ο θάνατος θα επισκεφθεί το σπίτι μου και τα παιδιά μου. 

Έκανα να βγω από το αυτοκίνητο και τότε όρμηξε και με άρπαξε από το δεξί μου χέρι και με το άλλο χέρι με τραβούσε από το πουκάμισο. Την ρώτησα τι είναι αυτά που κάνεις, άσε με να φύγω, χωρίς να την ακουμπήσω, καθώς είχα ήδη εξέλθει περισσότερο από τον μισό από το αυτοκίνητό μου. Συνεπεία της ορμής και της μανίας της, μου καταξέσκισε το πουκάμισο, προκαλώντας μου κατάπληξη για τη δύναμη που είχε ασκήσει.»

Από την πλευρά της, η 43χρονη μέσω ανάρτησης στο Facebook σε δικηγορική ομάδα αναφέρει ότι όταν του μίλησε για τον μισθό πείνας, όπως αναφέρει, που έπαιρνε, εκείνος βγήκε εκτός εαυτού: «Όταν τόλμησα να μιλήσω στον άνδρα και να διαμαρτυρηθώ, με εξύβρισε χυδαία, με είπε κ@ριόλα, δικηγορικό τίποτα και άλλα πολλά. Όταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο (όλα αυτά έγιναν εν κινήσει με κίνδυνο να σκοτωθούμε στο δρόμο) και έφυγε στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη.»

Η υπόθεση θα έχει συνέχεια, με την 43χρονη δικηγόρο προς το παρόν να οδηγείται στον ανακριτή κατηγορούμενη για κακούργημα.

https://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom