Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Τραγικό τροχαίο στην Καλλιθέα: Μηχανή παρέσυρε πεζή - Νεκρή η οδηγός, δύο τραυματίες


Τραγωδία σημειώθηκε στην Καλλιθέα, με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για το σοβαρό τροχαίο, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (01.04.24) μία γυναίκα που επέβαινε σε μηχανή, παρέσυρε μία άλλη γυναίκα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οδηγός είναι νεκρή, ενώ η γυναίκα που παρασύρθηκε, είναι σοβαρά τραυματισμένη. 

Την ίδια ώρα, ελαφρά τραύματα φέρει η συνεπιβάτης της μηχανής. 

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 44χρονη η οδηγός της μηχανής κινούμενη στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα με κατεύθυνση από Πειραιά προς Αθήνα, παρέσυρε μία 77χρονη γυναίκα, που διέσχιζε την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση από αριστερά προς τα δεξιά ως προς την πορεία της μηχανής.

Τραγικό αποτέλεσμα του τροχαίου είναι ο θανάσιμος τραυματισμός της οδηγού, ο σοβαρός τραυματισμός της πεζής καθώς επίσης και ο ελαφρύς τραυματισμός της 43χρονης συνεπιβάτιδας στη μηχανή.

Η 44χρονης οδηγός  διακομίστηκε στο Γενικό «Κρατικό Νίκαιας», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και η πεζή καθώς και η συνεπιβάτιδα στο Νοσοκομείο «Τζάνειο».

Για την νεκρή οδηγό αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή, ενώ από την πεζή ελήφθη ποσότητα αίματος για να διαπιστωθεί, αν υπάρχει αλκοόλ ή άλλες τοξικές ουσίες στον οργανισμό της.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom