Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Η Μαρία Καρυστιανού για τη διάψευση της εισαγγελέως Γεωργίας Αδειλίνη σχετικά με την παρηγοριά στην εκκλησία (βίντεο)

«Οχι, δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική»!

Εκθετη είναι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, η οποία έσπευσε να διαψεύσει την Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023», για την αποκάλυψη ότι είχε πει στους συγγενείς να βρούνε παρηγοριά στην εκκλησία.

Η Μαρία Καρυστιανού, απάντησε στη διάψευση Αδειλίνη , μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open:

«Όχι, δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα θέλει η ίδια (…) Λυπάμαι για ακόμα μια φορά που ακούω την κ. Αδειλίνη, πραγματικά. Θα ήθελα, όμως, να τη δω να απαντά και για τα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως, για τη μονταζιέρα με τα ηχητικά, για τον ανακριτή που ζήτησε μετά από 13, 14 μήνες τα ηχητικά».

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για την αποκάλυψη της Μαρίας Καρυστιανού, ότι δηλαδή την είχε παραπέμψει στην εκκλησία, είπε: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι – αντί να διαβεβαιώσω, οποιανδήποτε συγγενή προσέφυγε σε εμένα, ότι θα κάνουμε ό,τι απαιτεί η δικαιοσύνη – τον παρέπεμψα να βρει παρηγοριά στην εκκλησία (…) Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον κυνισμό που μου αποδίδεται…».

Για το θέμα η Μαρία Καρυστιανού είχε μιλήσει και στη Lifo , τονίζοντας:

«Θεωρώ ότι μετά από όλα όσα έχουν συμβεί σε αυτό το τραγικό έγκλημα των Τεμπών είναι προφανώς ανάξια λόγου όλα όσα σήμερα ειπώθηκαν από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Αυτό, όμως, που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι θα ήταν καλύτερο η ‘κορυφή της Δικαιοσύνης’ να αφήνει τους σχολιασμούς για όσα λέχθηκαν στο γραφείο της και να μας πει γιατί μετά από τόσους μήνες είμαστε υποχρεωμένοι να ψάχνουμε ακόμη για υπολείμματα των νεκρών παιδιών μας ή εκρηκτική ύλη σε παρακείμενα χωράφια. Θέλω επίσης να αναφέρω στην κυρία Αδειλίνη ότι δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μας όλα όσα έχουμε δηλώσει και αυτό τεκμηριώνεται από το πολύ απλό: υπήρχαν και μάρτυρες».

Και πρόσθεσε ακόμα ότι «ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κανένα πρόβλημα όσον αφορά την αντιληπτική μου ικανότητα. Αυτό λοιπόν που έχουν να κάνουν οι αρχές της Δικαιοσύνης είναι να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους. Και σας το δηλώνω ξεκάθαρα: Κάνεις δεν θα μείνει στο απυρόβλητο, κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος».

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom