Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

ΠΟΣΠΕΡΤ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ


ΝΤΡΟΠΗ

Μόνο ντροπή μπορούμε να νιώσουμε για την απαράδεχτη συμπεριφορά της διοίκησης του ΑΝΤ-1 που απροειδοποίητα, με την λήξη της βάρδιας του απέλυσε συνάδερφο τεχνικό (61 ετών) μετά από 32 χρόνια προσφοράς και λίγο πριν την συνταξιοδότησή του.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Σας παραθέτουμε την καταγγελία του πρωτοβάθμιου μέλους μας Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε. 

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. ΚΑΙ Ε.Κ.Θ. 

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1/4/2024 

 Καταγγελία 

Νέα απόλυση στον Αντ1 Θεσσαλονίκης. 

 Για άλλη μια φορά ο τηλεοπτικός Σταθμός του Αντ1 έδειξε το σκληρό και αδίστακτο πρόσωπο της  εργοδοσίας, απολύοντας απροειδοποίητα έναν συνάδελφο τεχνικό (61 ετών), μετά από 32 χρόνια  προσφοράς του, μόλις τελείωσε τη βάρδια του! 

 Ο Αντ1 επικαλούμενος -έτσι απλά- οικονομοτεχνικούς λόγους, στέλνει στον Καιάδα της ανεργίας  συναδέλφο τεχνικό λίγα χρόνια πριν τη συνταξιοδότηση του! 

 Καλούμε τον τηλεοπτικό σταθμό Αντ1 να σταματήσει τις απαράδεκτες συμπεριφορές και πρακτικές  και να στηρίξει πραγματικά τους εργαζόμενους που τόσα χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.  Καλούμε επίσης την κυβέρνηση να προστατέψει τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο και να ασχοληθεί επιτέλους με τα παραρτήματα των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας στη βόρεια  Ελλάδα και να αναγκάσει τους εν λόγω σταθμούς να στελεχώσουν τα παραρτήματα στη βόρεια  Ελλάδα προς όφελος των εργαζομένων και της ενημέρωσης. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

 etitve @ gmail. com 

 www. etitve. gr  

Ταχ. Διεύθυνση : Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 32, Θεσσαλονίκη , Τ.Κ. 54631

Δεν υπάρχουν σχόλια: